Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Herøya Industriparks Kulturfond ønsker forslag til Kulturpris-kandidater!

Herøya Industriparks Kulturfond ønsker mange forslag til kandidater som er verdig Kulturprisen for 2012. Fristen for å sende inn forslag er fredag 24. mai.

– Selv om det bare deles ut én pris, er det viktig å ha noen å velge blant. Kulturlivet har ikke så flust med midler, så her må man kjenne sin besøkelsestid, understreker leder av Herøya Industriparks Kulturfond, Åse Himle. 

Kulturfondet er organisert som en stiftelse. Stiftelsens formål er å fremme kulturlivet i Grenland ved å yte økonomiske bidrag til kulturaktiviteter, og å tildele priser og stipender til personer og/eller organisasjoner som har ytt særlig verdifull innsats innenfor kultursektoren i Grenland.

Det er avkastning på fondsmidler som brukes til utdeling av priser og stipender. Den årlige kulturprisen deles ut til enkeltpersoner eller organisasjoner som har gjort en spesiell innsats innen kultursektoren i Grenland.

Fjorårets vinner av Kulturprisen var dirigent, musiker og musikklærer Øyvind Strand.

I fjor ble det delt ut en kulturpris på 30.000 kroner, og den gikk til dirigent, musiker, komponist og musikklærer Øyvind Strand. I tillegg ble det delt ut to ildsjelpriser á kr. 15.000, og to stipender á kr 15.000.

– Stiftelsen tolker kulturbegrepet vidt, det viser oversikten over prisvinnern fra oppstarten i 1989, forteller Åse Himle. – Her er det musikere, forfattere, skuespillere, lokalhistorikere, idrettspersonligheter, samt en rekke lag og foreninger. Så kom med forslag, oppfordrer hun.

Forslag til kandidater sendes: Herøya Industriparks Kulturfond v/ Tone Brekke, Postboks 1007, 3905 Porsgrunn.

Se annonseteksten 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler