Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Kaprer nye kunder med HMSK system

– Bedrifter ser nye potensielle kunder når de får på plass et effektivt system for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet, sier Tone Selstad HMS&K i Bilfinger OTAC på Herøya.

Dag Tore Johnsen og Tone Selstad i Bilfinger OTAC - Offshore Turnaround and Consultancy - kaprer stadig nye kunder.

Ifølge HMS- og kvalitetssikringsrådgiverne i Bilfinger OTAC (Offshore Turnaround and Consultancy) gir effektive systemer for Helse, Miljø, Sikkerhet og Kvalitet nye kundemuligheter for bedrifter.
  
Nye kundemuligheter
– Gode systemer gir bedre effektivitet, bedre produkter og det øker innsalgsverdien, forteller Tone Selstad. – Det gir rett og slett nye kundemuligheter. Og for bedrifter som vurderer å levere til industri og offshore er det et must, understreker hun. 

Bilfinger OTAC har kontorer i Herøya Industripark, midt i smørøyet, med mange store og små bedrifter og potensielle kunder i umiddelbar nærhet. RHI-fabrikken er en av de store på kundelisten.

Forenkler det komplekse
Stor industri har komplekse systemer, noe HMSK rådgiverne ikke er engstelige for. De har metodikk, kunnskap og verktøy i kofferten som forenkler det hele, og bidrar i tillegg med et blikk fra utsiden.

– Helt nytt er linkbaserte prosesskart og flytskjemaer som tilpasses bedriften og som forenkler det komplekse, forteller rådgiverne. Bedriften bygger klarere roller og får enklere tilgang til prosedyreverket. 

Ifølge HMSK-rådgiverne tar det fra tre måneder til tre år å bygge opp HMSK system, og innsatsen som legges ned får bedriften igjen ved økt kompetanse og effektivisering.

Ny parnterskapsavtale
I disse dager inngår OTAC en partnerskapsavtale med EVRY Grenland, hvor EVRY står for den tekniske løsningen, et elektronisk kvalitetssystem; Sharepoint og hvor OTAC står for det faglige HSMK innholdet. Dette innebærer at kundene kan få en komplett leveranse, fra en instans.

Myndigheter legger mer og mer press på krav til Helse, Miljø , Sikkerhet og Kvalitet (HMSK) .  Tone Selstad i HMSK-avdelingen ved OTAC, Offshore Turnaround and Consultancy kan dermed se fram til å hjelpe mange bedrifter med et effektivt HMSK-system.   

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler