Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Saudi-Arabias ambassadør besøker Telemark og Herøya

Saudi-Arabias ambassadør til Norge, Khalid Al-Nafisee med følge, besøker Telemark og Herøya Industripark i dag. Målsettingen med besøket er å utvikle kontakter, og vise litt av bredden av virksomheter i regionen som kan by på muligheter i aksen Norge – Saudi-Arabi.

Saudi-Arabia har en offensiv strategi med sikte på å øke samhandelen med Norge og norske virksomheter. Blant annet har en større norsk delegasjon nylig vært i Saudi-Arabia.

I løpet av dagen besøker ambassadøren en rekke virksomheter i Skien og Porsgrunn. Under besøket i Herøya Industripark møtte Khalid Al-Nafisee Thor Oscar Bolstad som representerer vertskapet i parken, og selskapene Calora Subsea, InflowControl og Statoil. – Ambassadøren viste store interesse, stilte spørsmål og kommenterte, sier Thor Oscar Bolstad etter besøket.  

Saudi-Arabias ambassadør fikk et kort møte med InflowControl og Calora Subsea i Caloras lokaler i industriparken i morges. Fra venstre protokollansvarlig ved ambassaden, Basim Ali Ramaga, Vidar Mathisen, InflowControl, ambassadør Khalid Al-Nafisee og rådgiver ved ambassaden, Jan M. Drange. Allan Boye Hansen, Calora Subsea var ikke med på bildet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler