Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

De har funnet framtidsjobben

De har funnet framtidsjobben hos Yara i Porsgrunn. Linn Køtterheinrich, strategisk innkjøper, og Hege Støkke Sundsaasen, assisterende skiftleder i ammoniakkfabrikken, er begge opptatt av å jobbe i en framtidsrettet virksomhet med mange muligheter.  

Linn Køtterheinrich (til høyre) og Hege Støkke Sundsaasen, med fartstid på henholdsvis tre måneder og ett år hos Yara i Porsgrunn, er begge overbevist om at de har funnet drømmejobben.

Internasjonale muligheter
Siviløkonomen med spesialisering i innkjøp og logistikk, Linn Køtterheinrich er fornøyd. – Yara er framtidsrettet, satser på forskning og utvikling, og jeg jobber i et internasjonalt team, forteller hun. – Det er moro å være i et stort firma med mange muligheter.

Linn Køtterheinrich startet opp som strategisk innkjøper i januar 2013. Med ansvar for å kjøpe inn kjemikalier og tilsetningsstoffer fra lokale og internasjonale leverandører til Porsgrunn, jobber hun i team på fem-seks personer. De møtes jevnlig for «benchmarking» og for å ta ut stordriftsfordeler for Yara.

Spesialiserer seg i jobben
Hege Støkke Sundsaasen, assisterende skiftleder i Amoniakkfabrikken siden mai 2012, kom fra SIC. Hun trodde hun hadde valgt framtidens industri med SIC, men med Yara er hun sikker. Og hun er spesielt glad for å ha kommet på innsiden av ammoniakkfabrikken.

Ifølge Støkke Sundsaasen fikk de høre at ammoniakkfabrikken ikke tok inn jente-lærlinger på 90-tallet. – Jeg reagerte kraftig på det, og det har nok trigget meg siden. Derfor er jeg spesielt fornøyd med å ha kommet inn her hvor det nå er jenter på hvert skift, sier den assisterende skiftelederen som har store ambisjoner om å bli en enda bedre leder.

Videreutdanning
Hun studerer for tiden teknologiledelse på Høgskolen i Bergen, og pendler hver 5. uke til studiesamlinger.

– Jeg synes det er viktig at ledere har skolering og fornying i ledelse. Ting forandrer seg, så det er greit å få påfyll og treffe andre, mener Støkke Sundsaasen – strålende fornøyd med at Yara tilrettelegger for utdanning i jobben.

Les også Yara i Porsgrunn trenger nye fagfolk hvert år

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler