Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Fra BIS Industrier til Bilfinger

Tirsdag 12. mars endrer BIS Industrier navn til Bilfinger Industrier Norge AS og Bilfinger Industrier Danmark A/S. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.

– Dette er en milepæl ikke bare for vår virksomhet, men også for alle de øvrige selskapene i Bilfinger. Med én felles identitet vil konsernet synliggjøre sin størrelse og bredde i tjenester og kompetanse, sier Bjørn Harald Celius, CEO i Bilfinger Industrier i Norge og Danmark.

Konglomerat
Den norske virksomheten har siden 1992 vært en del av det globale industriselskapet Bilfinger, med aktiviteter over hele kloden. I dag er Bilfinger et konglomerat av selskaper med virksomhet i Europa, USA og Asia. Nå samles over 300 selskaper og 70.000 medarbeidere under navnet Bilfinger.

Bilfinger har i løpet av det siste tiåret utviklet seg til en ledende internasjonal tjenesteleverandør til prosess-, energi-, olje- og gassvirksomhet. Bakgrunnen for konsernets navne- og logoendring er strategisk endring av kjernevirksomhet med styrket fokus på industrielle tjenester, samt utnyttelse av synergier mellom selskapene for videre vekst.

Mer attraktive
– Med ett felles navn blir vi mer attraktive som arbeidsgiver og stiller desto sterkere i rekrutteringskampen. Vi har gjennom de to siste årene doblet antall ansatte til nærmere 2.300 medarbeidere, men vi ser ytterligere behov for å styrke laget. I tillegg vil vi sammen med våre søstre i Bilfinger ta vår andel av den sterke veksten i olje- og gassmarkedet i Norge, sier Celius.

Kontaktinformasjon:
Styreleder Morten Mathisen, tlf. 909 39 155, morten.mathisen@bis.productionpartner.no
Fom. onsdag 13. mars; CEO Bjørn Harald Celius, tlf. 482 22 775, bhc@bis-industrier.no 
Kommunikasjonsrådgiver Siri Pedersen, tlf. 93 28 68 93, siri.pedersen@bis-industrier.no

Les mer på http://www.industrier.bilfinger.com/

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler