Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

IT Consult inngår avtale med Mental Helse

IT Consult AS, med regionkontor på Herøya, og Mental Helse inngår avtale om outsorcing av IT-tjenester gjennom en overgang til nettskybaserte tjenester.

Mental Helse er en sosialpolitisk, landsdekkende interesseorganisasjon som arbeider for økt åpenhet, forebygging av psykiske helseplager og et bedre helsetilbud. Avtalen med IT Consult skal sikre at i overkant av 400 PC-brukere får erfare fordelene med nettskybaserte tjenester, samt brukerstøtte av høy kvalitet og god tilgjengelighet.

Fordelene med nettskybaserte tjenester er mange, brukerne får tilgang til sine data fra hvorsomhelst og nårsomhelst, så lenge man har tilgang til Internet. I tillegg får man mulighet for videokonferanse integrert i sin arbeidsflate, og samarbeid med for eksempel dokumentdeling over nettet.

IT Consult har lang erfaring med denne type tjenester gjennom flere leveranser til store og små norske og internasjonale bedrifter. IT Consult vil i tillegg levere brukerstøttetjenester fra sin Support Desk lokalisert på Herøya, og denne avtalen er en viktig milepæl i selskapets og regionens satsing på nettskybaserte tjenester.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler