Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Herøya Industripark AS og Herøya Nett AS operative fra i dag

Herøya Industripark AS og Herøya Nett AS er to nye aksjeselskap som er etablert gjennom en fisjon fra Norsk Hydro Produksjon AS. Selskapene er operative fra i dag, 1. november 2012.

Begge selskapene er eiet av Norsk Hydro ASA, og ledes av Thor Oscar Bolstad (bildet). Styreleder i selskapene er John Ottestad.

– Dette er en milepæl i fisjonsprosessen, konstaterer Thor Oscar Bolstad. Han understreker at fisjonen bygger på kontinuitetsprinsippet, som innebærer at driften av industriparken fortsetter som i dag, og det blir ingen endringer i inngåtte avtaler med leietakerne i industriparken.

De Hydroansatte som har jobbet i vertskapsorganisasjonen Herøya Industripark er overført til Herøya Industripark AS, mens de ansatte i Kraftforsyning er overført til Herøya Nett AS.

Herøya Industripark AS sitt formål er å forvalte, drifte og utvikle industriparken, herunder egne bygg og infrastruktur. Selskapet har som før vertskapsrollen på Herøya.

Herøya Nett AS skal eie og drive fordelings- og overføringsnett for distribusjon av energi, samt omsetning av relaterte nett-tjenester.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler