Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Omfattende revisjonsstans i Yaras ammoniakkfabrikk

I løpet av tre uker i månedsskifte september -oktober skal 450-500 personer gjøre vedlikehold på  anleggene i Yaras Ammoniakkfabrikk. Det er tid for den store revisjonsstansen som skjer hvert 4-5 år.

Fra siste uke i september til midten av oktober gjennomfører Yara  en stor revisjonsstans på ammoniakkfabrikken.  Det er meget omfattende arbeider som skal gjøres. Over 1000 enkeltjobber utføres av 450-500 personer som er inne til enhver tid.

Forlenget levetid
– Dette er en stor jobb som vi gjør sjelden, forteller fabrikksjef Per Knudsen. – Vi bruker store midler for å sikre stabil og god drift i fabrikken de neste åra.

Revisjonsstanser blir gjennomført for å kunne utføre nødvendig vedlikehold og inspeksjoner, der målet er å opprettholde sikker og effektiv drift. Viktig formål er å gjøre anleggene mer robuste, slik at sikkerhet og produksjonsregularitet forbedres og levetid forlenges.

Ammoniakkfabrikken stanses i tre uker. Det påvirker ikke Yaras øvrige produksjon som går som normalt.

Store revisjonsteam inne
BIS Production Partner har hovedkontrakten for vedlikehold og noen prosjekter. Hele revisjonsteamet er inne. I tillegg kommer flere lokale bedrifter og internasjonale spesialister, totalt 450-500 personer.  

Arbeidene gjennomføres i løpet av en begrenset tidsperiode, noe som stiller store krav til planlegging og jobbforberedelse hos Yara og leverandørbedriftene.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler