Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Herøyabedriftene løfter sammen

– Herøya er et bra sted å være for bedrifter. Vi tror på samarbeid for å utvikle og løfte oss, sier Niri Wårås (bildet) leder for bedriftsnettverket på Herøya. Forrige uke inviterte bedriftene til sin første profileringsmesse med utstillinger, foredrag og nettverksbygging i Hydrohallen.  

28 virksomheter fylte Hydrohallen med utstillinger, og bød på foredrag og bedriftspresentasjoner.

Bygge opp
Initiativet kom fra det relativt nystartede bedriftsnettverket som er opptatt av å knytte tettere relasjoner mellom bedriftene, vise fram mangfoldet og løfte fram Herøya som et bra sted å være.

– Herøya er et stort område som strekker seg fra kanal til kanal, og vi ønsker å bli bedre kjent og få til tettere samarbeid mellom store og små bedrifter, et 100-talls innenfor service og tjenester og noen store med industri og forskning, sier Niri Wårås. – Da kan vi lettere fortelle om hverande når vi er rundt.

– Bonus ved å arrangere felles profileringsmesse er å vise oss fram for andre utover nettverket vårt, forteller Niri. I tillegg ligger tanken i bakhodet om å bygge opp Herøyas merkenavn på nivå med de beste, f.eks Kongsberg.

Stor oppslutning videre
Bedriftene applauderer initiativet, og ønsker allerede nå å videreføre og utvide arrangementet til å inkludere flere bedrifter og mer publikum.  Med gode erfaringer og positiv respons fra utstillere, så ligger det duket for flere messer, smiler Niri Wårås.

Hvilke forventninger har bedriftene?

EVRY, Norges største IT-selskap

– Å være med i bedriftsnettverket er nyttig for oss som ikke har jobbet så lokalt, sier Elisabeth Holand, leder marked og kommunikasjon i Norges største IT- selskap EVRY. Vi ønsker å knytte nye kontakter, og se muligheter for hvordan vi kan bidra til business.

EVRY  leverer alt en bedrift trenger av IT, og skal bygge opp et kompetansesenter innenfor fagområdene energi og industri.

Norsk Jernbanedrift

Norsk Jernbanedrift samlet alle ansatte i Grenland under nytt tak i nye lokaler på Herøya, februar 2012.

– Vi er ute etter å knytte til oss gode underleverandører og fagfolk innenfor jernbane, sier Atle Larsen, divisjonsleder i Norsk Jernbanedrift som er svært opptatt av å være synlig og å bli en hjørnesteinsbedrift i regionen.

Jernbane er et nasjonalt satsingsområde, så behovet for kvalifiserte fagarbeidere er økende. Konkurransen for å få tak i de beste strammes til, og Norsk Jernbanedrift er på banen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler