Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Møt bedriftene på Herøya!

Bedriftene på Herøya inviterer alle – og spesielt næringsliv, jobbsøkere og studenter – til foredrag og utstillinger 9. – og 10. mai i Hydrohallen. – Åpent for alle som ønsker samarbeid eller å sjekke jobbmuligheter, reklamerer Niri Wårås, leder for bedriftsnettverket på Herøya.

På Herøya finnes nær 100 bedrifter som nå er invitert for å markedsføre seg og vise mangfoldet som finnes. Flere av bedriftene har etablert et nettverk som er opptatt av felles profilering for å gjøre Herøya bedre kjent. 

– Herøya har de store industribedriftene, men også et mangfold av virksomheter innenfor tjeneste- og servicebransjer, for eksempel regnskap, IT, shipping og avfallshåndtering, forteller Wårås. Flere av virksomhetene har også behov for å rekruttere, så her er det muligheter for å knytte jobbkontakter.

På programmet

Ordfører Øystein Beyer åpner Profileringsmessa onsdag 9.mai kl 12. Øvrige foredragsholdere er Vidar Top, markedsdirektør i Odd Grenland, Bjørn Erik Hansen, direktør i Herøya Industripark, Thor Oscar Bolstad og leder av Vekst i Grenland, Ståle Tveit,

For øvrig er det utstillinger og fagpresentasjoner fra bedrifter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler