Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Torbjørn Røe Isaksen gleder seg til industriuke på Herøya

Mens andre drar på vinterferie neste uke skal stortingsrepresentant Torbjørn Røe Isaksen (H) være tett på industrien i Herøya Industripark.

– Jeg har invitert meg selv til industriparken i fire dager, og skal ha en såkalt "arbeidsuke", sier han med glimt i øyet. Målet er å bli bedre kjent med industriens muligheter og utfordringer.

Stortingsrepresentanter er mye rundt på arbeidsplasser, men ofte blir besøkene veldig korte. – Nå ser jeg fram til å ha god tid til samtaler med ansatte og ledelse, og jeg gleder meg virkelig, understreker han.

Torbjørn Røe Isaksen skal tilbringe hele dager sammen med vertskapet i industriparken, med Yara, BIS Production Partner og REC Wafer. – Jeg håper og tror de vil benytte sjansen til å gi meg et skikkelig innblikk i hva som skjer både i kontorer, kontrollrom, verksted og i produksjonslokaler, sier han.

Mandag 20. februar tilbringer Torbjørn Røe Isaken dagen med vertskapet i Herøya Industripark. Her skal han delta på ledermøte, få innblikk i hvordan parken jobber med nyetableringer, og få en oversikt over forvaltnings- og driftsansvaret til bygg, infrastruktur og el-nett.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler