Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Industri- og klimadebatt direkte fra Herøya på NRK 1

En av forsøkshallene i Herøya Forskningspark er TV-studio når NRK sender debatt på direkten 8. februar kl 17.10. Miljøbevegelsen møter industrien, så her blir det heftig debatt, lover programleder Richard Aune.

 Fra venstre programleder Richard Aune, produsent Øystein Økter, Ragnar Balterød, Herøya Forskningspark og Åse Himle, Herøya Indsutripark.

Aune oppfordrer publikum til å bli med på første direktesendte debatt fra Telemark på rikskanalen NRK 1. Han legger ikke skjul på at han er fornøyd med panelet, som bl.a. består av Stein Lier-Hansen, Norsk Industri, Frederic Hauge fra Bellona og Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg.

Det er ansatte ved NRK Østafjells og NRK Telemark på Borgeåsen som har ansvar for sendingen, med teknisk bistand fra NRK i Oslo.

– Debatten rundt finanskrise og klimamelding spisser seg til, og det ønsker vi å belyse, sier programleder Richard Aune. Spesielt når vi er i en region med industri som spydspiss.

Ragnar Balterød fra Forskningsparken er allerede i full sving med å rigge til i hallen som skal ta imot 5 lastebiler med studioutstyr, og forhåpentligvis et par hundre publikummere.

– Her får publikum aktuell debatt i et ”eksotisk” industrielt tv-studio, sier Åse Himle fra Herøya Industripark, og inviterer folk til å melde seg på som tilhørere. 

Interesserte kan melde seg på til ase.himle@hydro.com, eller på telefon 917 48 122.

Se debattprogrammet

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler