AVHOLDT 13.2.: Hvordan kan din bedrift komme i inngrep med verdens største forskningsprogram Horisont Europa?

bilde av et møte mellom to personer og to logoer

Forskningsrådet inviterer til et møte om Horisont Europa og hvordan man best kan komme i gang med å utvikle en Horisont Europa-strategi. Gratis arrangement. Påmelding.

Når

Torsdag 13. februar
kl. 08.00 - 12.00

Hvor

Auditoriet B25
Hydrovegen 55, Herøya Industripark

Forskningsrådet inviterer til et møte om Horisont Europa og hvordan man best kan komme i gang med å utvikle en Horisont Europa-strategi. Gratis arrangement. Påmelding.

EUs neste rammeprogram for forskning og innovasjon trer snart i kraft. Som kjent er den beste måten å forberede seg til Horisont Europa på å delta nå, i de siste utlysningene av Horisont 2020. Det er også viktig å forberede seg ved å utarbeide en EU-strategi. Hva er deres styrker, prioriteringer og muligheter? Hvor er det viktig å være posisjonert og påvirke? Hvilke mål har dere og hvordan skal målene nås? Mulighetene er mange for at næringsliv og industrielle aktører skal få uttelling.

Forskningsrådet har et samarbeidet med PNO, et konsulentselskap som opererer over hele Europa, og jobber aktivt med å rådgi og støtte bedrifter og andre som vil med i EU-prosjektsamarbeid. På møtet vil dere treffe en av de mest erfarne seniorkonsulentene fra PNO. Det vil bli en introduksjon til Horisont Europa, og hvilke muligheter som finnes der for internasjonalt industrielt samarbeid. Denne introduksjonen er spisset inn mot de områdene som er spesielt interessante for industri- og forskningsmiljøene  i Grenlandsområdet.

 Deretter vil utvalgte miljøer/bedrifter få anledning til å gi en kort presentasjon av seg og sine prioriterte områder for å kunne diskutere strategi og muligheter som er spesielt interessante for flere miljøer/bedrifter i Grenlandsområdet. Tanken er at dette ikke bare skal være et rent informasjonsmøte, men at vi også kan ha en dialog skreddersydd bedriftens behov, og se på mulighetene sammen.

Klikk her for påmelding, innen fredag 31.1. kl. 1500.

Kontakter Norges Forskningsråd:

Inger Nordgard                                                                                
Spesialrådgiver, Internasjonalisering                                                
+47 901 13 867 inn@forskningsradet.no                                         

Dag Oscar Oppen Berntsen
Spesialrådgiver, Regionansvarlig Telemark
+47 918 26 538 do@forskningsradet.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler