Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Velg bedriftsidretten for trening, moro og nettverksbygging

Skytegruppa klar for nytt stevne

SKYTING: Hver annen onsdag møtes skytterne til konkurranse. Fra venstre: Morten Seland, Rafnes BIL, Jonas Moen, HIP BIL, Dag Arne Danielsen, Skagerak Energi, Sol Fossen, Skagerak Energi, Thor Erik Solås, HIP BIL, Norman Hagen, HIP BIL, Jørgen Hagen, HIP BIL, Anneline Tangen, Rafnes BIL og Asle Tangen, Rafnes BIL.

Herøya Industriparks Bedriftsidrettslag, HIP-BIL, har en rekke idrettstilbud for sine medlemmer, som fotball, skyting, bowling, innebandy, Squash og golf, samt aerobic. Og snart er det Yara-stafett!

Og det er ikke noe krav om ansettelse i industriparken for å være medlem her, alle over 15 år er velkomne til å delta på aktiviteter i bedriftsidretten.

Skyting - passer for alle

Skytegruppa ledes av Henning Skåra. – De som vil være med her kan komme som de er, det er ikke noe krav til utstyr. Vi har ammunisjon og luftgevær, eventuelt miniatyrgevær, sier han. Skytegruppa trener og har skytestevner i eget lokale i Skien. – Vi er i ferd med å avslutte sesongen nå, men vi starter opp igjen til høsten. Alle nye medlemmer er velkomne, også enkeltpersoner uten tilknytning til bedriftsidrettslag, avslutter han. Les mer om skytegruppa her.

Bli med på Yara-stafetten!

Yaras stafettlag

Yaras stafettlag 2018.

Stafetten i mai er bedriftsidrettslagets største årlige arrangement - også kalt vårens vakreste eventyr på Herøya. I 2018 var det 47 lag som deltok, og nå håper styret at enda flere melder seg på årets stafett som foregår fredag 24. mai. Stafetten har åtte etapper og går rundt Gunneklev, med start og målgang på idrettsbanen utenfor hallen.

– Vi har elektronisk tidtaking, så dette passer både for de seriøse og for de som ønsker å ha det gøy med kolleger eller gode venner. Her er det bare å hive seg med. Klar oppfordring fra HIP-BIL: Ikke noe nøling, send påmelding til stal.wik.sture@bilfinger.com innen 16. mai.

Innebandylag med flere sesongseire

Oilers Innebandy

Oilers klar til kamp: foran f.v.: Rune, Kim, Robert, Ole. Bak f.v.: Marius, Helge, Daniel, Sten Egil (lagleder). Kledd i nye drakter sponset av Equinor. 

Vi traff HIP-BILs innebandylag, Oilers, rett før kamp mot Rafnes BIL. Oilers spiller i 3. divisjon og vant serien sesongen 2017/2018. 

Bedriftsidrettslaget har hatt innebandylag i 15 år. – Oppmøtet varierer litt, men stort sett er vi 10-12 spillere som stiller på trening og kamp, sier lagleder Sten Egil, som oppfordrer nye spillere til å bli med.

Spillerne ønsker å fremheve at trening med kolleger fra andre bedrifter også er en form for nettverksbygging. – En får god innsikt i hva andre bedrifter i Grenland driver med, sier de.

Squash for trening

David Joan og Stian Sem

SQUSH: David Joan og Stian Sem møtes jevnlig til kamp i Hydrohallen, der Grenlands eneste squash-bane ligger. 

Som medlem i HIP BIL har du fri tilgang til squash-banen i hallen på Herøya og kan trene når det passer deg.

Squash har ikke egen bedriftsserie, men er et veldig godt treningstilbud for mange av medlemmene. – Dette er eneste squash-banen i Grenland, og den er vi veldig stolt av, sier Stål Wiik Sture, styremedlem HIP-BIL.

Bowling er størst

Odd Larønningen, Erling W. Vold og Rune Måsø

VETERANER: Odd Larønningen, Erling W. Vold og Rune Måsø har spilt bowling sammen i mer enn 15 år. De er ett av 16 bowlinglag i HIP-BIL, og møtes for å spille kamp hver tirsdag.

– Dette er en populær aktivitet, bowling er både sosialt og gøy å drive med, smiler Atle Knudsen. Gruppa har mer enn 90 medlemmer. Lagene består av 3 til 6 deltakere og her har HIP-BIL faktisk 16 lag hvorav 12 lag er med i serien. – Vi trener og spiller turneringer på DownTown. Kom og bli med, det er plass til flere, oppfordrer Atle.

HIP-BIL med egen hall

HIP-BIL kan skryte av egen treningshall på Herøya med squash-bane. Hallen har også et stort loft der de har god plass til arrangementer og sosialt samvær. – Loftet brukes av de forskjellige idrettsgruppene, men enkeltmedlemmer kan også disponere arealet etter avtale, sier Jan Olav Strømsvaag, som er leder for Hydrohallen.

Ønsker flere nye yngre medlemmer

HIP-BIL styreleder Atle Knudsen, og styremedlemmer Stål Wiik Sture og Jan Olav Strømsvaag.

HIP-BIL styreleder Atle Knudsen, og styremedlemmer Stål Wiik Sture og Jan Olav Strømsvaag. Alle for øvrig aktive i Bowlinggruppa.

– Det er viktig for oss å holde på medlemmene, sier styreleder, Atle Knudsen. HIP-BIL har en voksen medlemsgruppe, men nå ønsker de å ta grep for å få med flere av de unge. – Vi vurderer nå å tilby både sjakk og e-sport samt andre spillaktiviteter, legger Stål Wiik Sture og Jan Olav Strømsvaag til.

Kretsen jobber for HIP-BIL

Leder i Telemark Bedriftsidrettskrets, Thomas Stornes, heier på Telemarks største bedriftsidrettslag. – HIP-BIL er med sine imponerende 71 år ikke bare det eldste bedriftsidrettslaget i flyket, men også det største, sier han. Bedriftsidretten i Telemark har totalt over 3300 medlemmer og 57 bedriftsidrettslag. – Vi jobber kontinuerlig med å tilpasse aktivitetene våre og komme med jevnlig tilbud både i lagserie og individuelle aktiviteter, avslutter han.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler