Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

TS Group, Bilfinger og Nokas bygger kompetansesenter på Herøya

BYGGER KOMPETANSESENTER: Fra venstre; Arnt Helge Hauglid, salgssjef i TS Group AS, Bjørge Fredheim, forretningsutvikler i Nokas AS, Rolf Hegna, daglig Leder i TS Group AS, Knut Segrov, seksjonsleder Øst i Bilfinger IS Norway AS, Christian Valand, daglig leder i Nokas Beredskap AS.

De tre selskapene har sammen fått oppdraget med å etablere et nytt kurs og kompetansesenter ved Herøya Industripark i Grenland. Det er TS Group AS sitt datterselskap, Technical Support AS, som skal stå for den daglige driften av senteret.  

Sammen med erfarne samarbeidspartnere Bilfinger Industrial Services Norway AS og Nokas Beredskap AS skal dette utvikles videre.

– Vi gleder oss til å ta fatt på denne spennende oppgaven, og ser fram til å åpne dørene til et profesjonelt Kurs og kompetansesenter på Herøya til høsten, sier daglig leder i TS Group Rolf Hegna.

Større krav

Det arbeider i dag rundt 2500 personer på Herøya fordelt på over 80 virksomheter. Stadig større krav til sikkerhet og kompetanse var bakgrunnen for at Herøya Industripark gikk ut i markedet og etterspurte aktører til å drifte det nye senteret.

Alliansen er svært fornøyd med tilslaget og ser frem til å ta fatt på oppgaven med å levere kurs og opplæring tilpasset krav og behov knyttet til industriparkens virksomheter.

– Vår visjon er å være det foretrukne industrielle kurs- og kompetansesenter i Norge innen 2020, uttaler salgssjef i TS Group, Arnt Helge Hauglid.

Nokas Beredskap AS er allerede etablert med ansvar for beredskapen på området og kjører bl.a sikkerhetsklareringskurs og ulike kurs innen beredskap og industrivern. Bilfinger IS Norway AS med Bilfinger Academy, er også en stor aktør innen kurs og opplæring.

Bredt spekter av tjenester

Sammen vil alliansen kunne tilbyr et bredt spekter av tjenester, blant annet;

  • HMS, beredskap og industrivern
  • Fagkurs innen ulike disipliner, interaktivt og i klasserom
  • Kurs i prosjektgjennomføring, kvalitetsledelse og risikovurdering
  • Prosesstyring, gassmåling og entring
  • Kompetansestyring og lærlingeoppfølging

– Det er en spennende mulighet til å få bygge noe fra grunnen, samtidig som det vil være med å styrke posisjonen TS allerede har som en etablert kursleverandør inn mot olje- og gassnæringen, sier daglig Leder i TS Group, Rolf Hegna.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler