Rekordmange lærlinger med kontrakt hos Bilfinger til høsten

kameramann filmer lærlingeansvarlig i Bilfinger som snakker til lærlinger som står med ryggen til fotograf

Filmet: Bilfinger Industrial Services nye lærlinger blir filmet av NRK under deres første besøk i Bilfingers verksteder i Herøya Industripark. Håkon Wefald i Bilfinger, forteller og viser rundt.

Gladnyheten om at rekordmange 18 nye lærlinger starter opp hos Bilfinger Industrial Services i høst, vekker stor oppmerksomhet.  

NRK Vestfold Telemark og regionalavisa TA fotfulgte ungdommene da de besøkte Bilfingers verksteder i Herøya Industripark forrige uke. Klikk og se innslag fra NRK Distriktsnyheter Vestfold og Telemark, 26.06.20,  og artikkel i TA (abo).

Lærlinger står på rad og ser opp mot et objekt ikke synlig på bildet

Journalister, filmcrew og fotografer filmet, fotograferte, intervjuet og instruerte lærlingene til å bli med i nyhetsinnslag i NRK og i TA. Her er lærlingene i giv akt for NRK-fotografen. 

Veldig mange gode kandidater

–Det var veldig mange gode kandidater i år, kommenterer ledelsen i Bilfinger Industrial service. 

Tre menn foran en gruppe lærlinger i bakgrunnen

Bilfingers ledelse fornøyd med høstens lærlinger: Fv. Håkon Wefald, lærlingeansvarlig, Lars Ivar Bøe leder av region Øst og HR-sjef Dag Madsen.

– Vi lever av kompetanse, så for oss er det viktig å få inn de rette folka og fylle på med gode lærlinger i alle fagfelt, sier leder av region Øst, Lars Ivar Bøe, som synes det er spesielt moro å toppe antallet i år.

Les også Trenger lærlinger og fagarbeidere til kule industrijobber

Leder i Industrilærling Vestfold Telemark, Ranveig Johannesen, også til stede under besøket, skryter av Bilfinger som tar inn så mange lærlinger nå i utfordrende corona-tider.

lærlinger på omvisning i verksted hos Bilfinger

Starter i september: Håkon Wefald, ansvarlig for lærlingene i Bilfinger, guidet lærlingene rundt på bedriftens verksteder i Herøya Industripark. Noen av lærlingene starter opp på et verksted på Herøya fra september, mens andre skal til Rafnes og til Rjukan.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler