Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

"Norge nå" direkte fra Herøya Industripark onsdag 4. april – følg med!

Onsdag 4. april rigger "Norge nå"-redaksjonen seg til i Herøya Industripark, og vil sette fokus på gründervirksomheter.

"Norge nå" er TV-programmet som setter dagsorden der folk er. Onsdag 4. april kl 20.25 på NRK1, sendes programmet direkte fra forskningsparken i Herøya Industripark. Følg med!

I omtalen av morgendagens episode skriver NRK om gründerboomen i landet vårt de siste årene, og stiller spørsmål ved om disse selskapene klarer å overleve. 

OiW Process er blant bedriftene som skal være med i programmet. De er etablert i Herøya Forskningspark, og jobber blant annet med innovasjon og utvikling av nye teknologier. Daglig leder Susan Heldal og kollegene i OiW forbereder seg nå på å gi "Norge nå" sine seere et innblikk i virksomheten og hvordan det er å være gründerbedrift. 

En annen spennende bedrift som skal presenteres i programmet er MSG Production som vil erobre verden med en innendørs avising- og vaskemaskin til fly

I studio som rigges til i Herøya Forskningspark får programleder Tarjei Strøm besøk av blant andre Anniken Fægri Damm-Larsen som leder Innovasjon Norge Telemark. Hun vil prøve å gi svar på hvordan bedriftene skal lykkes. Forretningsutvikler Gard Madsen i Herøya Industripark AS vil fortelle om hvordan parken tilrettelegger og bistår gründervirksomhetene.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler