Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

«Når du trenger en sensor som ikke finnes, må du komme til oss!»

Einar Halvorsen og Frank Karlsen, USN, Campus Horten

Inviterer til samarbeid: Einar Halvorsen (t.v) og professorkollega Frank Karlsen ved Institutt for mikrosystemer, Universitetet i Sørøst-Norge, campus Horten, inviterer industribedrifter til samarbeid.

Under faglunsjen i Herøya Forskningspark i mai inviterte Herøya Industripark AS, forskere fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og SINTEF Industri bedrifter til nye samarbeid på løpende bånd. 

Rolf Olaf Larsen fra Herøya Industripark AS (HiP) innledet med å lansere invitasjon til å bli med å utvikle ny etter- og videreutdanning for ingeniører i digitalisering, i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge (USN). 

De månedlige faglunsjene i Herøya Forskningspark er blitt svært populære, og sesongen avsluttes fredag 14. juni med temaet sirkulær økonomi

Ny sensorteknologi

Einar Halvorsen, leder av Institutt for mikrosystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), inviterte til avanserte lab’er for mikroelektromekaniske systemer og fortalte om FoU-innsatsen på sensorer.

– Har du behov for en sensor som ennå ikke finnes, eller skal bruke kjente typer sensorer i nye miljøer, kom til oss! oppfordrer Halvorsen.

Hør Einar Halvorsen

Nytt SFI-senter – separasjon- og konsentrasjonsteknologi

Professorkollega Frank Karlsen ved samme Institutt for mikrosystemer, USN Campus Vestfold i Horten, fortalte om arbeidet med å etablere et nytt Senter for Forskningsdrevet Innovasjon (SFI) innen separasjon og konsentrasjonsteknologi (SEPCO).

– Vi har samtaler med industriselskaper fra Herøya-miljøet, og inviterer flere til å bli med når vi nå søker Forskningsrådet om midler i september, sa Karlsen. 

Open Innovation Platform

Sjefsforsker i pulverteknologi fra SINTEF Tel-Tek, Porsgrunn, Chandana Ratnayake, forklarte pulverteknologiens overlegne egenskaper og inviterte til Open Innovation Platform & Fablabs i SINTEF Industri, som gjennomfører tilpassede tester svært effektivt.

Einar Halvorsen og Klaus-Joachim Jens (USN), Rolf Olaf Larsen (HIP), Mette Lene Falck-Pedersen, Frank Karlsen (USN) og Chandana Ratnayake (SINTEF Tel-Tek.)

Kompetansepåfyll og forskerkapasitet: Fageksperter og forskere fra Herøya Industripark AS (HIP), Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og SINTEF Tel Tek inviterer bedrifter til kompetansepåfyll og utvidet forskerkapasitet. F.v. Einar Halvorsen og Klaus-Joachim Jens (USN), Rolf Olaf Larsen (HIP), Mette Lene Falck-Pedersen, Frank Karlsen (USN) og Chandana Ratnayake (SINTEF Tel-Tek.)

Neste faglunsj i Herøya Forskningspark

  • 14. juni: Tema Sirkulær økonomi 
  • Tid: kl. 11 - 12. Enkel lunsjservering

Har du ikke mottatt invitasjon til neste møte? Kontakt oss:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler