- Bli med i samarbeid med tyske industribedrifter fra Bayern

Gard Madsen

- Bli med å utvikle grønn sirkulærøkonomi sammen med tyske industribedrifter og akademia i Bayern, oppfordrer Gard Madsen, forretningsutvikler i Herøya Industripark AS.

Gard Madsen i Herøya Industripark AS inviterer sammen med Invest in Norway og InSiteBavairia til å se samarbeidsmuligheter mellom Telemark og tyske Bayern.

De har stor tro på at Bayern og Telemark er en svært god match for samarbeid.

Veivisere for industrisamarbeid: Telemark - Bayern

Gard Madsen i Herøya Industripark AS har lenge søkt etter nye industrielle muligheter i samarbeid med Invest in Norway. Det resulterte i en samarbeidsplattform med tyske InSite Bavaria som en del av Technische Universität München International.

Ser store muligheter

De ser store muligheter i at industriregionene er komplementære. – Vi er gode på prosess og produksjon og i Bayern er de flinke på å kommersialisere produkter. Vi er overbevist om at tettere samarbeid med Bayern vil gi muligheter for ny industriutvikling i en grønn sirkulærøkonomi på Herøya, i regionen og i Bayern, sier Madsen.

– ReeTec og Yaras samarbeid med engelsk og tysk virksomhet i en komplett verdikjede er et godt eksempel på grønn sirkulærøkonomi i praksis som nå utvikles på Herøya, sier Gard Madsen.

Strategisk partner

Per Stensland

Per Stensland, Invest in Norway

– Herøya Industripark er vår strategiske partner og «showcase», sier Per Stensland, Invest in Norway. – Vi har tyske besøkende til Herøya som kommenterer begeistret, «Jøss, her skjer det mye». Vi ønsker å bidra til å gjøre Herøya Industripark til en enda sterkere plattform for industriell sirkulærøkonomi som  verden ser til, sier Stensland.

Kristin Zwez

Kristin Zwez, Invest in Norway

– Dette er starten på et langsiktig samarbeid som vi håper vil gi muligheter for både økte eksportmuligheter samt tiltrekke flere utenlandske direkteinvesteringer til Herøya, Grenland og Telemark, sier Kristin Zwez, spesialrådgiver basert i Tyskland. - Samarbeidet vi har med Herøya Industripark og InSite Bavaria skal bidra til å styrke regjeringens tysklandsstrategi, sier hun.

Ta kontakt

Gard Madsen tar en aktiv rolle for å bidra til å styrke industriregionen gjennom internasjonalt industrielt samarbeid. – Vi og våre gode samarbeidspartnere i Invest in Norway og InSiteBavaria ser fram til å høre fra deg.

Kontaktinfo: Gard Madsen Forretningsutvikler telf 90 93 78 33 gard.madsen@hipark.no.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler