Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Bedriftene i industriparken reduserer avfall på mobil – Ragn-Sells hjelper til

person holder frem mobil som viser system for avfallshåndtering.

Velkommen til avfallshåndtering på mobil: Her kan bedrifter følge med på hva som skjer med avfallet sitt, eller bestille tømminger i kundeportalen, reklamerer en blid Kjell Arvid Polsrød, Ragn-Sells mann i Herøya Industripark.

Digitaliseringen er på full fart inn i avfallshåndteringsbransjen, og Ragn-Sells salgsrådgiver og avfallsguide Kjell Arvid Polsrød er på full fart inn med sin kundeportal på mobil for bedrifter i Herøya Industripark.

Og selskapet fant raskt tonen med Herøya Industripark AS.

Enkelt  

– De er superfornøyde med kundeportalen fordi de ser at det er lettvint for bedriftene i parken. Her får bedrifter full oversikt over sin egen avfallsløsning som enkelt kan administreres uten å ta kontakt med oss, forteller Polsrød.

Kundeportalen på mobil har selvbetjent nettbutikk og fakturasystemer, men det utelukker ikke Ragn-Sells fysiske tilstedeværelse i industriparken.

Miljøbevisst

Salgsrådgiver Polsrød vil aller helst ha nærkontakt med bedriftene på Herøya. 

– Vi vil at bedrifter skal ta mer ansvar for hva som skjer med eget avfall, derfor bruker vi all vår kunnskap for å guide og veilede bedrifter til å bli mer miljøbevisste. Vi lager enkle digitale tjenester og systemer som minner kundene på å være miljøbevisste i hverdagen, sier Polsrød.

Sortering

Polsrød har fått med seg flere av bedriftene i industriparken, og forteller at avfall skal gi gevinst både for bedriftene i industriparken, miljøet og for Ragn-Sells. 

– Da er sortering nøkkelen, sier Polsrød engasjert. – Jeg veileder bedrifter i hvordan de skal redusere andelen som går til avfall og øke andelen som går til gjenbruk og resirkulering.

Strømlinjeforme miljøgevinst

– Når vi får sorterte «råvarer» inn, vi i Ragn-Sells kaller det råvarer, går det hele mer strømlinjeformet. Det viser seg at sortering gjør at hentefrekvensen for containere går ned. Det tar rett og slett lengre tid før en container er full. Det gir også en miljøgevinst.

Stordriftsfordeler

Polsrød ser potensialer og stordriftsfordeler for bedriftene i Herøya Industripark.

– Her på Herøya er det mange leietakere og miljøanlegg, så det kan være lett å gå seg litt vill i systemene. Vi får etterhvert en totaloversikt med muligheter for å optimalisere vareflyten, som f.eks. at bedrifter deler på containere og at tømmerfrekvens, mannskaper og transport tilpasses.

Godt rigget

– Nå har vi etablert fysiske miljøstasjoner i industriparken. De er tilkoblet digitale systemer som kan administreres via mobilen. Det betyr at vi er godt rigget for å gjøre om avfall til råvarer og øke gevinsten for bedrifter og miljø framover, smiler en superfornøyd Polsrød.

Kjell Arvid Polsrød, Ragn-Sells

Sortering, bra for alle: – Når bedriftene er flinke til å sortere, blir det gevinster for alle, sier Kjell Arvid Polsrød, Ragn-Sells mann i Herøya Industripark. Her ved en av miljøstasjonene i industriparken.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler