Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Åpner nytt kompetansesenter i Herøya Industripark

Svein Erik Mittet (th), nytilsatt leder av kompetansesenteret, markerte tidligere denne måneden åpning av kurs- og kompetansesenter med flaggheising. Her sammen med ledelse i TS Group og Technical Support som har driftsansvar for det nye senteret. Bak t.v. salgsansvarlig Arnt Helge Hauglid og daglig leder Rolf Hegna, TS Group.

− Nå er vi i gang, sier en svært fornøyd avdelingsleder Svein Erik Mittet. – Senteret er i gang med løpende kurstilbud, parallelt med at vi nå bygger opp et samlet og komplett tilbud sammen med våre kompetansepartnere og tett på Grenlandsindustrien.

Det var tre av Grenlands mest erfarne kurs- og kompetanseleverandører til industri og næringsliv, Technical Support, Bilfinger Industrial Services Norway og Nokas Beredskap som fikk oppdraget med å etablere et nytt kurs og kompetansesenter ved Herøya Industripark i fjor sommer. 

Velkommen: Avdelingsleder Svein Erik Mittet åpner dørene på vidt gap og ønsker velkommen til kursdeltagere, og starten på et nytt og komplett kompetansesenter for industri og næringsliv i Grenland – og på sikt for hele Sørøst-Norge.

Den tidligere lederen fra luftforsvaret og industriselskaper med spesialfelt HMS, Kvalitet og HR har stupt inn i en gründertilværelse på Herøya.

I tre korte uker har Svein Erik Mittet håndtert mange baller, fra å drifte et kurstilbud, få på plass lokaler og kontorfaciliteter, knytte kontakter, møte nye samarbeidspartnere og til å tenke utvikling videre. Døgnets timer kan fort bli knappe for avdelingslederen for det nye kompetansesenteret.

Kjører kurs

– Hva tilbyr dere nå?

− Nå kjører vi eksisterende kurstilbud som vanlig, forteller Mittet. Han viser til kurstilbud som TS Group og samarbeidspartene Bilfinger, Nokas Beredskap og flere allerede har, og som ligger ute på respektive nettsider.

Én inngangsport til kompetanse

– Hva er hovedjobben framover?

− Vi skal åpne én inngangsport til et profesjonelt, samlet og komplett tilbud på kompetanse, sier Mittet.

– Med totalt 50-60 industrieksperter, konsulenter og kursholdere på lag tilbyr vi et bredt spekter av kompetanse. Det unike er samarbeidspartnenes kunnskap og erfaring fra offshore og landbasert industri. Utover kurs og opplæring, praktisk og digitalt, samler vi også kompetansetilbudet på bl.a. simulering av prosessanlegg, risikovurderinger og analyser.

− Senterets beliggenheten på Herøya gir også én enkel inngangsport for kunder i hele Grenland, Telemark og Sør-Øst Norge, reklamerer Mittet som planlegger å lansere et samlet tilbud i løpet av første kvartal.

Forbedre kompetanseinnholdet

− Utover å samle tilbudene, har vi ambisjoner om å gjøre innholdet i kompetansetilbudet enda bedre, forteller avdelingslederen. – Det gjør vi i tett samarbeid med Grenlandsindustri. Jeg ser fram til å lære meg kundenes behov enda bedre og vokse sammen med dem videre.

Mittet tror på å lage mer standardiserte kompetansepakker.

− Vi ønsker å gjøre kompetanseheving mer kostnadseffektivt for bedriftene samtidig med at tilbudet passer for flere, sier han.

− Uansett, det er behovet som styrer. Jeg kommer til å bidra med det jeg kan til at bedrifter kan ha fokus på sin kjernevirksomhet framover.

− Ta gjerne kontakt, oppfordrer avdelingslederen.

Kontakt

Svein Erik Mittet
Tlf.: 924 45 686
Epost: sem@tsgroup.com

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler