Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Statsministeren besøker Bilfinger i Herøya Industripark

Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen kommer til Herøya Industripark, tirsdag 25. februar, for å besøke Bilfinger Industrial Services. Her skal de møte lærling Tommy Kåsene, som ble presentert på NHOs årskonferanse i januar.

Læring Tommy Kåsene hos Bilfinger i Herøya Industripark, møter Kronprinsparet under NHOs årskonferanse.

Her er Kronprinsparet i møte med lærling Tommy Kåsene og lærer Roald Tangen fra Croftholmen videregående skole, under NHOs årskonferanse. (Foto: Lise Åserud, NTB scanpix)

Tommy er lærling hos Bilfinger på Herøya, og deltar i programmet "Talent til fagarbeider" – et fireårig arbeids- og opplæringsprosjekt som skal gi deltakerne fagbrev. Prosjektet er en alternativ opplæringsmodell i regi Telemark fylkeskommune, med støtte av NHO, LO, NAV og Norsk Industri.

Tommy ble nasjonal "kjendis" da han og prosjektet ble presentert på storskjerm under årskonferansen, som hadde navnet "Læringslivet". – Hvordan kan vi redusere frafallet i utdanningsløpet og bidra til god tilgang på kompetent arbeidskraft – til beste for bedriftene, samfunnet og individet, spurte NHO på konferansen.

Statsministeren og kunnskapsministeren ønsker å få mer kunnskap om "Talent til fagarbeider", og de har satt av tid til besøk i Bilfingers Plastverksted, der de skal snakke med Tommy, med arbeidslederen hans, læreren fra Croftholmen skole og representanter for fylkeskommunen.

Følget ankommer Herøya Industripark ca kl. 12.50, og planlegger avreise etter ca. tre kvarter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler