Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Mange gode hjelpere på Herøya – reparer bilen mens du er på jobb

Jobber du på Herøya? Da har du muligheten til å levere bilen på verksted når du kommer på jobb og hente den når servicen er utført og du skal hjem. Mer lettvint blir det ikke. Men du trenger selvfølgelig ikke å jobbe i området for å benytte verkstedets tjenester. 

– Jeg har alltid vært interessert i å skru. Bilinteressen har alltid vært der. Jeg hadde en gammel bil som jeg skrudde på fra jeg var 12-13 år gammel. Det var en gammel Opel Rekord som jeg gjorde mange småjobber på. Da jeg ble 15-16 år, begynt det å bli litt mer omfattende. Jeg funderte på hva jeg kunne gjøre med bilen som stod der på utsiden, og fikk tak i noen delebiler, byttet over noen girkasser og gjorde sånne småjobber, forteller verksmester Jan Bergan. 

– Og det du lærte da, det har du tatt med deg hit til Bilfingers verksted?

– Nei, jeg har vel utviklet kunnskapen litt videre, sier verksmesteren.

Om verkstedet

Industriparken på Herøya har to bilverksteder knyttet til Mekonomen. Bilfinger flyttet i våres sitt verksted inn i SIC-bygget og har opplevd en formidabel vekst i månedene etterpå. Verksmester Jan Bergan har jobbet med bil siden han begynte som lærling i Bilfingers verksted i -96. 

– Etter at vi i februar/mars flyttet hit til SIC 2-bygget rett utenfor gjerdet til Industriparken, har vi fått mange flere kunder. Det er lettere å komme hit enn det var å besøke vårt gamle verksted inne på området. Det betyr at vi ser stadig nye fjes, sier Jan Bergan.

– Vi tilbyr alt fra EU-kontroll via dekkskift til reparasjoner av det meste som ikke krever spesialverktøy. Eksempler er bremsereparasjoner, skifte av støtdempere, forstillingsjusteringer og bytte av kløtsj.

Fakta:

  • Organisert under Bilfinger Industrial Services IM
  • Tre ansatte
  • Med i Mekonomen-kjeden
  • Tilbyr Mekonomen Fleet for firmabiler
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler