Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Norsk Gjenvinning samler alle industriservicetjenester i Herøya Industripark

Fra 1. januar 2015 samler Norsk Gjenvinnings Industridivisjon alle industriservicetjenester med tilhørende administrasjon i Herøya Industripark. Rundt 70 ansatte vil ha sin arbeidsplass på Herøya.

Det var mange fornøyde aktører til stede da Norsk Gjenvinning lanserte planene om å flytte alle industriservice-tjenester til Herøya Industripark.

Det var mange fornøyde aktører til stede da Norsk Gjenvinning lanserte planene om å flytte alle industriservice-tjenester til Herøya Industripark. Fra venstre Christian Eyde, Hallmaker, Øyvind Solbakken, Vekst i Grenland, Lene Rambekk, Herøya Industripark AS, ordfører Øystein Beyer, rådmann Per Wold, Tor Yngve Kristiansen, Herøya Industripark AS og hovedpersonen Jon Ola Stokke, divisjonsdirektør i Norsk Gjenvinning. 

I dag har Industridivisjonen aktiviteter på fem ulike adresser i Grenland. – Ved å samle virksomheten på ett sted vil vi oppnå bedre kommunikasjon mellom avdelingene og vi kan bygge en felles kultur. Samlokalisering vil også gi kostnadsbesparelser, understreker divisjonsdirektør i Norsk Gjenvinning, Jon Ola Stokke.

Han legger ikke skjul på at en samling i industriparken er viktig med tanke på framtiden. – Vi år et stort flott lokale med uteområde, og med mulighet for ekspenson. Nå er vi rigget for framtiden, sier han.

Passer i parken
Leder av Herøya Industripark AS, Thor Oscar Bolstad, ønsker Norsk Gjenvinning velkommen til industriparken. – Vi er godt fornøyd med at vi har lykkes å tilrettelegge for en stor og profesjonell kunde som Norsk Gjenvinning, slik at de finner det fornuftig å etablere seg på industriarenaen vi har ansvaret for å utvikle, sier Bolstad.

Han understreker også at Norsk Gjenvinning er en helt riktig etablering for industriparken, og bidrar til å gjøre parken enda mer robust. 

– Når Herøya Industripark lykkes, så lykkes Porsgrunn kommune også, understreket Øystein Beyer da han ønsket Norsk Gjenvinning velkommen. Han påpekte at Norsk Gjenvinnings kompetansemiljø er en viktig faktor både for kommunen og virksomhetene i Herøya Industripark. 

Sentral plassering
Norsk Gjenvinnings Industridivisjon har allerede stor aktivitet hos mange av bedriftene i industriparken. I tillegg etablerte selskapet et kundesenter på Herøya tidligere i år, som betjener selskapets 18 industriservice-avdelinger i Norge og er divisjonens kompetansesenter for kundebehandling.

Nyetableringen på Herøya gir Norsk Gjenvinning felles lokaler til administrasjon, salg, kundesenter, nytt sentralverksted med alle nødvendige fasiliteter, garasjeoppstilling for 30 biler og materiell, samt gode muligheter for framtidige utvidelser.

Norsk Gjenvinning får en sentral plassering i Herøya Industripark, i Hallmakers store seilhall som ligger langs Hydrovegen. I tillegg skal de leie kontorer i et nabobygg. 

De får tilsammen 5.000 m2 garasje, lager og garderober til 75 personer, sentralverksted og 50 kontorer. De inngår en 20 års leiekontrakt med mulighet for kjøp eller framleie. Hovedbygget leies av Hallmaker AS, mens et mindre kontorbygg leies av Herøya Industripark AS.

Fakta om Norsk Gjenvinning – Divisjon Industri

  • Medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring med avanserte industritjenester – en stor del av virksomheten er basert på prosjekter,
  • Eksempler på tjenester: rengjøring av tanker, tømming av oljeutskillere og sandfang, suging og høytrykksspyling, arbeid i nitrogenatmosfære, olje- og kjemikalievern, større revisjonsstanser, katalysatorbytte med mer
  • Divisjon Industri har totalt 330 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og UK, og en omsetning på i underkant av 700 mill. kr i 2013
  • Norsk Gjenvinning har kontinuerlig beredskap med utstyr og kvalifiserte operatører som kan takle ulykker og uforutsette hendelser.

Les mer på http://www.norskgjenvinning.no/

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler