Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Lærlinger til industriparken

Totalt har bedriftene i Herøya Industripark tatt inn 37 lærlinger denne høsten. De fordeler seg på 12 fagdisipliner og det er kjemiprosessfaget som har den største gruppen på 18 lærlinger.

Bedriftene som har tatt inn lærlinger er Addcon, de har to lærlinger i kjemiprosessfaget, Herøya Nett har en lærling i energimontørfaget, Ineos har tre lælinger i kjemiprosessfaget og Yara har tatt inn 16 lærlinger fordelt på kjemiprosess, logistikk- og lab.faget.

Bilfinger har også tatt inn en stor gruppe på 14 lærlinger. Disse fordeler seg på åtte fagdispliner: Elektriker-, automatisering og telekommunikasjonsmontørfag, industrimekaniker-, sveise- og industrirørleggerfaget, samt CNC-maskinerings- og NDT-kontrollørfaget.

Lærling hos Herøya Arbeiderforening
Andreas Heum er lærling i kontorfaget og er i full gang på Herøya Arbeiderforenings kontor. Han synes det er et interessant sted å være.

– Han har fått i oppgave å sette seg inn i Arbeidsmiljøloven, sier Janicke Andreassen som skal være veileder for Andreas.

– I tillegg til å betjene kontoret her vil han også få anledning til å jobbe ved de andre klubbene våre i industriparken, legger hun til, og oppfordrer samtidig flere bedrifter i industriparken til å satse på lærlinger i kontorfaget. – Innen dette faget er det for få lærlingeplasser, presiserer hun.

Vi ønsker alle lærlingene lykke til på Herøya.

 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler