Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Jørn Roar Bamle ansatt som ny leder av Proventia

Jørn Roar Bamle (46) er ansatt som ny leder i industri-inkubatoren Proventia. Han kommer fra stillingen som utviklingssjef i Vekst i Grenland (ViG).

Jørn Roar Bamle, nytilsatt leder av industri-inkubatoren Proventia, i Herøya Industripark.

Jørn Roar Bamle er nytilsatt daglig leder i industri-inkubatoren Proventia AS. (Foto: Max Emanuelson)

Jørn Roar Bamle (bildet) har vært engasjert i Proventia helt siden unnfangelsen i 2012, gjennom ViG som er en av eierne av inkubatoren. Nå ser han fram til å jobbe med dette på heltid.

Motiverende mål

– Dette er en spennende og viktig funksjon, som innebærer å jobbe tett mot bedrifter og gründere.  Målet med Proventia er å bidra til at Telemark får nye vekstkraftige virksomheter, og det er et svært motiverende mål, understreker han. 

Jørn Roar Bamle er økonom av utdanning og har hatt Vekst i Grenland som arbeidsgiver i 13 år. Nå er han installert i Administrasjonsbygget i Herøya Industripark, og skal jobbe med bedrifter og gründere i hele Telemark. 

Viktig støttespiller

I kontorfellesskapet til Proventia sitter også inkubatorbedrifter som er tatt opp i inkubatorprogrammet. Blant disse er Grenland Energy og Sandells Audio Labs.

– Proventia er en viktig støttespiller og døråpner til de ressursene vi trenger for å realisere idéen vår, sier Roman Stoiber, som er daglig leder i Grenland Energy. 

Siste bedrift som er tatt opp i inkubatoren er ex-studentbedriften Contra SB, nå Contra AS, som står bak produktet SuperGrip. De skal få hjelp av Proventia til gjøre ideen sin flyvedyktig. – Vi er utrolig heldige som får en slik mulighet, sier Karina Løbø Fimland i Contra. 

Stor interesse

Styreleder i Proventia AS, Thor Oscar Bolstad, forteller at det har vært sotr interesse for stillingen som daglig leder i Proventia. – Vi hadde over 40 søkere, og mener vi har fått en svært godt kvalifisert daglig leder i Jørn Roar Bamle, understreker han. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler