Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Ineos best på orden igjen

Ineos AS har best renhold og orden på sine uteområder av samtlige virksomheter på Herøya industripark.

For å være aller best på orden og renhold mottok Ineos AS onsdag HMS-ukas vandrepokal den Gyldne Feiekost. Det er andre gang Ineos AS går til topps i kåringen av hvilken  virksomhet som har best renhold og orden på sitt uteområde. I fjor var det Addcon Nordic AS som vant pokalen, mens Ineos AS fikk den for første gang i  2008.

Anders Böckmann mottok prisen på vegne av Ineos AS.
-Det var moro å få kosten igjen, da. Vi har jobbet systematisk med dette over mange år. Men vi kan alltid bli bedre, la han til. Han forteller at det er blitt kultur i virksomheten for å si ifra om noen slurver med å holde orden.

-Om noen går  forbi søppel eller kaster søppel får de rakst tilsnakk, forsikrer han.

Lene Rambekk, HMS-sjef for Herøya industripark, delte ut prisen onsdag. Hun sier det i år var flere gode kandidater til prisen.

På befaringen hennes var hun rundt på uteområdene i hele parken.  -Vi så at man i hele parken har hevet nivået på renhold, sier Rambekk. Hun synes det er spesielt imponerende at Ineos klarer å rydde opp i alt pulveret rundt virksomheten.
-Å fjerne pulveret er en stor utfordring. Her har Ineos gjort en kjempejobb, sa hun.

Andre virksomheter som hun ble imponert over er Yaras amoniakkfabrikk og BIS vedlikehold Porsgrunn. Rambekk håper at å motta prisen kan være en inspirasjon til å opprettholde standarden.  

HMS-uka ble avsluttet onsdag ettermiddag, etter to dager med fokus på helse, miljø og sikkerhet i industriparken.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler