Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Grenland Logistikkpark i rute

Logistikkparken ligger i nordenden av Herøya Industripark, på Roligheten, nærme Kulltangbrua. Grenland Logistikkpark AS kjøpte tomten med den gamle produksjonsbygningen etter at Porsgrunn Bad la ned virksomheten. I dag er 8 bedrifter på plass i nybyggene og i løpet av våren flytter det inn flere.

Harald Langangen, daglig leder i Grenland Logistikkpark AS, tar oss med rundt i de nye lokalene i logistikkparken som snart er ferdig utbygd. - Våre leietakere er primært engrosfirmaer som betjener kunder i Grenland. Vi har i tillegg en leietaker som driver lagerhotel, Grenland Minilager, og det er mange muligheter for firmaer eller private som ønsker lagerplass i oppvarmede lokaler for kortere eller lengre tid.

Logistikkparkens bygg vil ved ferdigstillelsen ha et samlet utleieareal på ca. 18200 kvadratmeter. Det tilrettelegges for parkeringsplasser for leietakerne og deres kunder.

Utbygger satser på miljøvennlige bygg og Langangen legger til at samtlige bygg er tilknyttet nettet til Skagerak Naturgass og også fjernvarmenettet fra Skagerak Energi for oppvarming. 

Kontram AS

En av leietakerne vi får hilse på, Kontram AS, har sitt hovedkontor i logistikkparken og er vel installert i sine hyggelige lokaler som består av kontorfløy og stor romslig lagerhall. Kontram flyttet inn Logistikkparken høsten 2009. Bedriften har idag 10 ansatte og daglig leder Thor Brattbakk sier de er veldig fornøyd med de nye arealene. Bedriften selger avansert elektronikkutstyr til kunder i Norge og omsetter for ca. 40 millioner kroner. Kontram har også avdelingskontor i Bergen, Trondheim og Oslo.

Nye leietakere

I april og mai i år flytter enda to nye store leietakere inn i logistikkparken, Ahlsell og Tanche Nilssen. 

Eierne av Grenland Logistikkpark AS

  • HuBrolia Eiendom AS
  • Herøya Næringspark
  • Rett in Vest AS
  • L.Gill-Johannessen
  • Maturo Kapital AS
  • Donatus AS
  • Skolegården Eiendom AS
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler