Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Glede i Grenland over at REC fortsetter

Det er stor glede i Grenland over at REC Wafer på Herøya fortsetter driften av fabrikk 3 og 4. Dette er et tillitserklæring fra styret, mener ledelse og tillitsvalgte.  

Et skår i gleden er imidlertid at styret har besluttet en permanent nedstenging av selskapets 300 MW monokrystallinske waferfabrikk i Glomfjord, og 200 ansatte her mister jobben. – Stenging av fabrikken i Glomfjord får store konsekvenser for de ansatte og lokalsamfunnet, og dette var derfor ingen lett beslutning, sier konsernsjef Ole Enger.

De ansatte og ledelsen ved REC Wafer på Herøya har gjort en formidabel jobb de siste månedene, med kostnadsreduksjoner, teknologi- og produktutvikling. Dette arbeidet fortsetter med full styrke, i henhold til vedtatte planer. Selskapets teknologisenter på Herøya er en viktig aktør i forbedringsarbeidet.

Ledelsen ved REC Wafer på Herøya ønsker ikke å tidfeste den videre driften, men påpeker at de har planer for dette året, og at forbedringsarbeidet vil bli evaluert løpende i henhold til disse planene.  

Verken REC Wafer på Herøya eller andre tilsvarende produsenter i Europa har for tiden lagre av wafere.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler