Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

"Nye" Klevstrandkrysset åpner torsdag 13. august

Torsdag 13. august gjenåpnes Klevstrandkrysset på Herøya, etter nærmere sju ukers stenging og utbedring. Statens vegvesen inviterer alle som vil til offisiell åpning kl. 10.00.

Utbedret Klevstrandkryss

Siste innspurt før reåpning av Klevstrandkrysset i morgen. (Foto: Tone Brekke)

Kari Tisjø Tveit i Statens vegvesen Region sør forteller at det vil bli offisiell åpning med snorklipping, og deretter servering av grillede pølser og burgere. Hun håper mange vil være med å markere at krysset nå er ferdig utbedret.

Det var rundt St.Hans at krysset ble delvis stengt og utbedringsarbeidet startet. De siste par årene har lysanlegget vært ute av drift i lange perioder, og det ble nødvendig å bytte ut anlegget. Nytt lysanlegg er den største jobben som er utført i sommer. I tillegg er krysset blitt strammet opp, fotgjengerne får kortere overganger, og det er etablert gangvei på alle fire sideveiene til lyskrysset.

Det gjenstår noe arbeid med grøntanlegget rundt krysset, men disse arbeidene vil ikke være til hinder for trafikken, understreker Kari Tisjø Tveit. Hun forteller at arbeidet har gått veldig bra, uten store overraskelser som har forsinket framdriften. 

Det er entreprenørfirmaet Martinsen og Duvholt i Sandefjord, med underentreprenører som har utført arbeidet for Statens Vegvesen. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler