Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Bilfinger styrker arbeidet med FoU-tjenester mot pilot- og forsøksanlegg

Bilfinger styrker sitt allsidige tjenestespekter rettet mot FoU-virksomheter og pilot- og forsøksanlegg. Bedriften har nylig etablert en enhet innenfor Vedlikehold og Verkstedtjenester som skal koordinere fabrikasjon, montasje, driftsstøtte, service og vedlikehold mot slike aktiviteter.

Helge Forsaa er leder for FoU-støtte innen fabrikasjon, montasje og vedlikehold, hos Bilfinger i Herøya Industripark.

Helge Forsaa er leder for Bilfingers FoU-støtte innen fabrikasjon, montasje og vedlikehold.

Helge Forsaa i Bilfinger leder dette arbeidet, og han understreker at Bilfinger vil ha stort fokus på praktisk problemløsing og forbedringsprosjekter.

–Vi i Bilfinger ønsker å være en attraktiv samarbeidspartner for kunders FoU-virksomhet og pilotprosjekter. Lokalisering i Herøya Industripark gir en svært god mulighet for pilotprosjekter og FoU-virksomheter, på grunn av den unike sammensetningen av kompetanseområder og fasiliteter, sier Helge Forsaa.

Enda mer attraktiv
Bilfinger vil med dette bidra til at industrimiljøet i Grenland og i Herøya Industripark blir en enda mer attraktiv møteplass for gründere, med utprøving og modning av industrielle idéer.

– Med vår lokalisering har vi ikke bare kunderelasjoner i Herøya Industripark, men også nærhet til Grenlandregionens allsidige kompetansemiljøer innen krevende industri, forskning, næringsutvikling, høgskoler og andre offentlige aktører, forteller Gunnar Bråthen, som leder Vedlikehold og Verkstedtjenester på Herøya.

Han understreker at dette er spesielt nyttig i tidligfase, når prospekter skal bearbeides, kostnads- og lønnsomhetsvurderes og finansieres.

Fra idé til demontering
Bilfinger vil kunne bidra i mange faser, fra idé til konsept, videre til bygging av prototyper og pilotanlegg, gjennomføring av forsøk, vedlikehold, leveranser av servicetjenester, praktisk problemløsning, ombygging og demontering.

Rolf Olaf Larsen som leder Herøya Industriparks satsing på Pilotarena Herøya, er glad for at Bilfinger nå styrker arbeidet rettet mot FoU og forsøks- og pilotanlegg.

Rolf Olaf Larsen som leder Herøya Industriparks satsing på Pilotarena Herøya, er glad for at Bilfinger nå styrker arbeidet rettet mot FoU og forsøks- og pilotanlegg.

Rolf Olaf Larsen, Herøya Industripark AS, leder arbeidet med Pilotarena Herøya i industriparken. Han er glad for at Bilfinger nå styrker innsatsen mot nettopp dette området.

– Bilfinger har et godt og sterkt fagmiljø og bidrar allerede innenfor FoU og piloter. Med den nye koordineringsenheten er jeg trygg på at Bilfinger vil bli en enda viktige bidragsyter i tiden framover, understreker Rolf Olaf Larsen. 

Bred erfaring
Bilfinger har mange referanseprosjekter og erfaring fra mange ulike bransjer. Noen sentrale personer i den nye satsingen er Geir Moe, spesialist innen konsept- og prosjektutvikling, og Marte Nyheim, fagsjef innen Prosess, Sikkerhet og Miljø, i tillegg til Helge Forsaa som skal lede enheten.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler