Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev

På NHO Telemarks årsmøte mandag 11. april ble Thor Oscar Bolstad fra Hydro i Herøya Industripark valgt til ny styreleder. Les mer om saken på NHOs nettside.

Bruk Bratsbergbanen flittigere! Denne oppfordringen kommer fra Telemark fylkeskommune og kommunenen i Grenland.

Logistikkparken Herøya

Logistikkparken ligger i nordenden av Herøya Industripark, på Roligheten, nærme Kulltangbrua. Grenland Logistikkpark AS kjøpte tomten med den gamle produksjonsbygningen etter at Porsgrunn Bad la ned virksomheten. I dag er 8 bedrifter på plass i nybyggene og i løpet av våren flytter det inn flere.

— Jeg er overbevist om at vi skal leve godt av industrien i framtiden, den er ingen solnedgangsnæring. Både sysselsettingen og produktiviteten øker og denne utviklingen vil fortsette, fastslo Nærings- og handelsminister Trond Giske på et godt besøkt møte i Folkets Hus i Porsgrunn mandag kveld.

Gassplakaten er oppdatert og sendes ut til alle husstander i Grenland onsdag 12. januar, samme dag som Sivilforsvaret vil teste sine tyfoner.

Selskapet Miljøbil Grenland AS endrer kursen til å bli et teknologiselskap, og må slanke organisasjonen. Rundt 10 ansatte vil bli sagt opp.

Innovasjon Norge bevilger 22 millioner kroner til solenergiselskapet REC. Tilskuddet sikrer fortsatt utvikling av teknologi i Norge, samt videre drift ved fabrikkene i Porsgrunn.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler