Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev
kameramann filmer lærlingeansvarlig i Bilfinger som snakker til lærlinger som står med ryggen til fotograf

Gladnyheten om at rekordmange 18 nye lærlinger starter opp hos Bilfinger Industrial Services i høst, vekker stor oppmerksomhet.  

02. juli 2020

Seks samarbeidspartnere går mot fotograf

– Vi starter opp i september med ny læringslab, «Den Digitale Fabrikken», med kursmoduler innenfor flere fagfelt i industriell digitalisering.

01. juli 2020

bilde av mann og dame i hjelm og arbeidsantrekk for industripark

– Hendelsen natt til onsdag forrige uke medførte ingen fare for omgivelsene, men alarmsignal vedvarte og skapte unødig bekymring for publikum.

30. juni 2020

sommervikarene kommer gående på kaia mot fotografen

Med sola kommer sommervikarene til Herøya. Hvert år rykker de inn, og det er ikke noe unntak dette året, tross corona og vernetiltak. 

25. juni 2020

– Jeg tror jeg kan si at Yara er først ute med å gi så omfattende og så konkret hjelp som dette, sa utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) da han besøkte Herøya Industripark 23. juni.

23. juni 2020

Hans Ole Dyrseth, nærmest, og Jens Christian Thysted utenfor stort kontorbygg

– Etablering av studietilbud på Herøya gir en kjempemulighet til å utvikle fagskolen for framtiden, sier rektor Jens Christian Thysted, strålende fornøyd.

18. juni 2020

Rabe, Larsen og Haugen kommer gående utenfor Herøya Forskningspark på Herøya

SINTEF Industri og Herøya Industripark AS løfter sitt strategiske samarbeid med ny satsing, Innovation Hub.

16. juni 2020

flyfoto over østre område av Herøya Industripark med pil som indikere område for ny etablering

– Norsk e-Fuels etablering er svært interessant for Herøya Industripark, og viser at vi er attraktive langt utover vår egen region.

09. juni 2020

Bildet av hele teamet i NEL hallen: fra v. Skjalg Aasland, leder for Utvikling og Byggforvaltning, Thore Larsen, prosjektkoordinator og Arne J. Restad prosjektansvarlig, alle Herøya Industripark AS, og Industrial Project Director Arild Berdalen

Hydrogenselskapet NEL, som nå bygger fabrikk på Herøya, skal levere elektrolysører til amerikanske NIKOLA, verdensledene utbygger av nullutslippstransport- og infrastrukturløsninger.

05. juni 2020

portrettbilde av Asgeir Knutsen med hjelm og gul jakke på toppen av et bygg med utsikt til industriparken bak.

«Klimanøytral», «Sirkulærindustri» og «digitalisering» er drivere som Asgeir Knutsen, ny forretningsutvikler i Herøya Industripark AS, brenner for å selge inn til kunder framover. 

04. juni 2020

Skjalg Aasland ute under rørbro

Herøya Industripark AS gjennomfører et forprosjekt for å kartlegge muligheter for autonom industripark. Dette gjøres i samarbeid med flere kompetansepartnere, samt et nettverk av bedrifter som ønsker å dele erfaringer.

28. mai 2020

John Øivind Selmer til venstre og Thor Morten Thorsen til høyre. ute.

«Arbeid til alle er jobb nummer en». Den gamle parolen er like aktuell som tidligere, og den oppsummerer verdigrunnlaget for arbeidet Tor Morten Thorsen og John Øivind Selmer legger ned i Herøya Arbeiderforening (HAF).

26. mai 2020

Photo of David Verdu in produciton hall

– Nå er det like før vi trykker på produksjonsknappen i fabrikken på Herøya, sier David Verdu, fabrikksjef REC Solar Norway AS.

18. mai 2020

Tre damer foran området i kantina som nå er klart for bespisning

– Det er gode tiltak som er gjennomført i sentralkantina, både for å kunne kjøpe mat og sitte ned og spise her, sier HMSQ Manager i Herøya Industripark AS, Marit Bredesen. 

15. mai 2020

portrettbilder av Gjønnes og Rabe

Utviklerduo i SINTEF Norlab, Grim Gjønnes og Karsten Rabe har en ny digitalplattform klar, og full driv i utviklingsprosjekter

14. mai 2020

Bilde av tre menn i fullt arbeidsantrekk, på en høyde i ammoniakkfabrikken

– Vi er veldig glade for oppdragene vi har for Yara nå. Det gjør at vi kan redusere antall permitterte i denne vanskelige koronaperioden, forteller prosjektsjef hos IBKA Robert Monsen.

29. april 2020

Onsdag forrige uke skinte sola om kapp med de to lederne foran Metallco-bedriftens nyåpnede gjenvinningsanlegg, av jern og metaller i Herøya Industripark.

27. april 2020

Bilde av fem personer som alle strekker en fot inn mot midten av bildet for å symbolisere en Corona-fot-hilsen for signering av avtale

4Service er ny leverandør av kantinetjenester i industriparken, med virkning fra 1. mai i år. 

23. april 2020

Bilde av Eirik Lunde (LinkedIn)  i kollasje med illustrasjonsfoto laboriatorie (foto: Tom Riis) og bilde av Forskningsparken (Foto: Siri Krohn-Fagervoll)

Equinor flytter inn i splitter nye energieffektive og arbeidsmiljøvennlige laboratoriefasiliteter i Herøya Forskningspark til høsten.

21. april 2020

Kveldsbilde av tårnene på ammoniakkfabrikken

Yara melder om planlagt vedlikeholdsstopp i Ammoniakkfabrikken fra fredag morgen. Det vil være synlig og hørbar fakkel. Ingen fare for omgivelsene.

16. april 2020

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler