Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev
Bjørn Olav Kristiansen og Thomas Bjørneberg i Norva24  iført arbeidstøy står i en døråpning

Hos Norva24 Grenland i Herøya Industripark er det stort sett "business as usual".

25. mars 2020

Bilde av Kjetil Groa

– Vi sa nei til å bygge undervannsfarkoster to ganger, men ga oss til slutt. Nå er dette Plastverkstedets prestisjeprodukt, vi har levert over 80 enheter, forteller Kjetil Groa fornøyd. 

19. mars 2020

Fire bilder satt sammen til ett av portretter Paul Rune Aasrum, Tone Rabe, Rodney Ishak og Jon Sletten

Ledere fra bedrifter i Herøya Industripark og på Rafnes forteller hvordan de holder hjulene i gang i krisesituasjonen som Norge og verden nå opplever.

17. mars 2020

Bilde av parkeringsplassen som nå skal omgjøres. Tre portrettbilder, øverst Morten Meen Gallefos, midten Øystein Østenå, nederst Kristian Solberg

– Vi tilrettelegger nå for infrastruktur til garasjeanlegget Grenland Brann og Redning skal bygge på tomta som i dag brukes til parkeringsplass, sier Kristian Solberg i Herøya Industripark AS.

16. mars 2020

man i gul og blå jakke med gul hjelm holder høyre armen høyt opp med mobiltelefon og tar selfie sammen med mann i gul jakke og hvit hjelm, de står på en høyde

Innovasjon Norge-sjef Håkon Haugli, og kollegaer fra Vestfold Telemark, inviterte seg til full dag for å utforske muligheter i Herøya Industripark tidligere denne uka.

13. mars 2020

Bilde av kantineledelsen og illustrasjoner på mat

De tre kantinene som Bilfinger Industrial Services IM AS driver i industriparken, Bygg25, Bygg26 og Bygg92 Forskningsparken, vil holde stengt fra i morgen. 

11. mars 2020

Bilde av fra venstre Økonomi & Adm. Sjef. Per Ove Jakobsen og HMS- og kvalitetssjef Øyvind Oskarsen Due i Addcon Nordic. I midten banemester Arian Imshti og traktoren med spredervognen. Økonomisjef i ODD Martin Dahlin og driftssjef Reidar Midtgård .

Fotballklubben Odd sparer store energikostnader ved bruk av avisningsprodukter fra Addcon Nordic. – I Odd er vi opptatt av miljøet, så det er sentralt for oss å redusere energiforbruket. Og selvfølgelig er den økonomiske gevinsten viktig, sier driftssjef i klubben Reidar Midtgaard.

10. mars 2020

Bilde av noen av deltakerne som står tett sammen.

Det var tettpakket i tredje etasje i Bygg25 denne uka, med offentlige næringsutviklere fra Vestfold Telemark fylke og Grenland og utviklere fra industriparken på Herøya.

05. mars 2020

Bilde av teamet som jobber med tilrettelegging fra v: Skjalg Aasland, leder for Utvikling og Byggforvaltning, Thore Larsen, prosjektkoordinator og Arne J. Restad prosjektansvarlig, alle Herøya Industrpark AS og Industrial Project Director Arild Berdalen

– Nå må vi døpe «REC 1&2-byggene» om til NEL-byggene, sier en glad gjeng fra Herøya Industripark AS og NEL som møtes til befaring i industrihallen.

04. mars 2020

Funzionano, Nordic Blue Crude, NyBy og MSG Production er investorenes toppfavoritt gründerselskaper på lista tilknyttet inkubatormiljøet Proventia på Herøya.

03. mars 2020

bilde av ammoniakkfabrikken på Herøya

Vedlikeholdsarbeid vil pågå neste døgn, med oppstart i formiddag.

03. mars 2020

Applied Autonomy skal teste sin EasyMile EZ10 Gen2, selvkjørende buss uten operatør ombord, i Herøya Industripark i 2020. 

25. februar 2020

bilde av to personer i hvit frakk som holder det nye produktet i en plastflaske

Start-up-selskapet Funzionano, med utspring fra SINTEF, har etter kun et drøyt år med piloteringsprosesser i Herøya Forskningspark, funnet oppskriften på et nytt spennende produkt.

18. februar 2020

bilde av ansatt i blått arbeidstøy som skjærer et kakestykke

– Dette er i sum noen av de største vedlikeholdskontraktene som er inngått innen landbasert industri, sier daglig leder for Bilfinger, Paul Rune Aasrum. 

13. februar 2020

Lars Petter Maltby

Over 80 personer fra industriklyngen Industrial Green Tech (IGT) og industrimiljøer fra Sørlandet og Vestlandet deltok på workshop med Prosess21 på Herøya i dag.

06. februar 2020

Skagerak Varme teamet på Herøya

– Her i Porsgrunn er det opplagt at vi må hente overskuddsvarme fra industrien på Herøya.

04. februar 2020

bilde av Ole Jørgen Marvik til venstre og bilde av forsamlingen til høyre

– Karbon inngår i nær sagt alle typer verdikjeder og konsentrerte CO2 kilder er derfor et verdifullt råstoff.

30. januar 2020

Skjalg Aasland ute under rørbro

Oslo Pensjonsforsikring (OPF) har investert over 200 millioner kroner i Herøya Industripark de tre siste årene. 

23. januar 2020

Per Knudsen med kaffekopp

Per Knudsen er Yaras mann som skal lede arbeidet med å nå Yaras ambisiøse mål om å legge om klimafotavtrykket i framstilling av mineralgjødsel og matproduksjon.

14. januar 2020

Elever på besøk hos Bilfinger

«Industrien får ikke tak i nok fagfolk», skrev lokalpressen i august, og fulgte opp med en artikkel om at Bilfinger skulle ansette 60 nye medarbeidere, men slet med å finne folk innen flere fagområder.

09. januar 2020

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler