Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev
litn gutt i uniform som ser i mikroskop

Festivalstemningen tok av på Herøya i går. Anslagsvis kom det nesten like mange som jobber i Herøya Industripark. Rundt to tusen var med å feire starten på første gjødselproduksjon på Herøya for 90 år siden. 

05. juni 2019

Rolf Olaf Larsen, Herøya Industripark AS, på faglunsj i Forskningsparken,

Herøya Industripark AS (HIPAS) og Universitetet i Sørøst-Norge (USN) vil gjøre etter- og videreutdanning for ingeniører lettere tilgjengelig.

31. mai 2019

https://www.heroya-industripark.no/aktuelt/Det-gamle-dioksinrenseanlegget-rives

– Det er viktig å være tett på kundene våre, støtte opp under behovene deres, og være proaktive når kundene ønsker endringer, sier Jeanine Christensen Winther og Paolo Cremonini i Bilfinger IM. 

28. mai 2019

Det nærmer seg 4. juni. Vi feirer 90 år med produksjon på Herøya, og inviterer alle våre naboer i Grenland til Den Store Nabofesten.

24. mai 2019

Innledere Industrikonferansen

– Jeg vil snakke om muligheter, sa Terje Lien Aasland, nestleder i næringskomiteen (AP). Han åpnet industrikonferansen som var startskuddet på Industri- og teknologidager 2019 i Grenland.  

22. mai 2019

Etter påske startet arbeidet med riving av den siste delen av Bygg 28 – eller Etasjelageret som det også kalles. Deretter blir området ryddet og klargjort slik at Yara kan starte bygging av ny kai for Yara Birkeland. 

21. mai 2019

Herøya Arbeiderforening med Janicke Andreassen og John Øivind Selmer.

– Vi i Herøya Arbeiderforening stiller «mannsterke» på Den Store Nabofesten, 4. juni, og håper å ta imot mange besøkende i teltet vårt. Her arrangerer vi quiz, og lover en flott premie til vinneren: En langhelg på en av hyttene våre på Bjørkøya.  

16. mai 2019

studenter på oppdrag for gründer

Fem studenter fra to studieretninger, Ren energi- og prosessteknologi samt Informatikk og automatisering ved Universitetet i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn har fått bachelor oppgaven og testmulighetene de drømte om innenfor solcelleteknologi og fornybar energi.

14. mai 2019

Bildet viser Øyvind Lindgren, Bilfinger (t.v.) og Tommy Brettvik, Mantena.

Bilfingers jernbanevirksomhet som startet i 1991, har blitt en langvarig suksess. Nå omfatter den også vedlikehold av hjulakslinger. I Bygg 114 i Herøya Industripark har Bilfinger sitt eget jernbaneverksted, og leverer til krevende kunder som Grenland Rail, Norsk Jernbanedrift Railvac og Bane NOR.   

09. mai 2019

Irene Siljan Vestby og Gard Madsen

Årets Industridager 2019 er utvidet til et to-dagers industri-, teknologi- og ledelsesevent, som går av stabelen 21.-22. mai i Porsgrunn.

07. mai 2019

service på sykkel

HMS-dagen startet med at alle som kom på jobb ble møtt av velkomstkomiteer ved alle portene i parken. Det ble delt ut frokostpakke og informasjon om dagen. Klokka 10.00 var det en fabrikkalarmøvelse, og ved lunsjtider samlet folk seg til fellesaktiviteter utenfor hovedkantina.

02. mai 2019

En framtidsrettet og dynamisk arena for teknologibedrifter i regionen vår. Det er visjonen for det «nye» administrasjonsbygget i Herøya Industripark, som nå skal gjennomgå en omfattende rehabilitering; en makeover.

02. mai 2019

Jo-Ela Johansen, Yara og Karsten Rabe, NOAH

Forskningsrådet ga topp «rating» og 20 millioner til kompetanseprosjektet PRICE (“Process industries in the circular economy – Prosessindustri i den sirkulære økonomien") som samler forskningsinstitusjonene NTNU, UiO og SINTEF Industri og seks industriaktører.

29. april 2019

1. juni i år er det 90 år siden første kalksalpeter kom ut av fabrikken på Herøya. Dette skal feires sammen med befolkningen i Grenland på «Den store nabofesten», tirsdag 4. juni fra kl. 16. Bli med du også! 

25. april 2019

Hilde Schwaiger Sølvesen i Herøya Nett AS.

Det er ikke bare ungdom som tar fagbrev. Det er Hilde Schwaiger Sølversen i nettselskapet Herøya Nett et godt eksempel på. Som 56-åring har hun likegodt tatt fagbrev nummer to!

16. april 2019

Montasjeleder Herleik Rognlien

I Bygg 120 i Herøya Industripark støper prosjektleder Robert Larsen og montasjeleder Herleik Rognlien i Bilfinger Ildfast bunnelementer til en av omsmelteovnene i Hydros valseverk i Holmestrand. De skal være klare til påskestoppen ved verket.

12. april 2019

De gleder seg over at nybygget til Caverion nå reiser seg på Roligheten, nord i Herøya Industripark. – Fra å være et opplastnings- og riggområde skjer det endelige noe på Roligheten som skaper ringvirkninger til annet næringsliv, sier Skjalg Aasland og Kristian Solberg i Herøya Industripark AS. 

09. april 2019

– Vi er godt fornøyd med å ha flyttet bedriften vår fra Røraskogen til Herøya Industripark. Her er vi mer synlige, vi kommer tettere på potensielle kunder og samarbeidspartnere, og vi har fått større og bedre lokaler. 

02. april 2019

Så du plakatene som var satt ut ved portene med informasjon om parkeringsavgift på Herøya fra 1.5.?Det var nok en aprilspøk.

01. april 2019

Bildet viser partene i det nye Gemini-senteret.

SINTEF Industri, NTNU og UiO, tre partnere i det nye Geminisenteret HyProS «Hydrokjemisk prosessteknologi i den Sirkulære økonomien», valgte å sparke i gang satsingen fra Herøya Industripark i forrige uke.

29. mars 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler