Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev
Hilde Schwaiger Sølvesen i Herøya Nett AS.

Det er ikke bare ungdom som tar fagbrev. Det er Hilde Schwaiger Sølversen i nettselskapet Herøya Nett et godt eksempel på. Som 56-åring har hun likegodt tatt fagbrev nummer to!

16. april 2019

Montasjeleder Herleik Rognlien

I Bygg 120 i Herøya Industripark støper prosjektleder Robert Larsen og montasjeleder Herleik Rognlien i Bilfinger Ildfast bunnelementer til en av omsmelteovnene i Hydros valseverk i Holmestrand. De skal være klare til påskestoppen ved verket.

12. april 2019

De gleder seg over at nybygget til Caverion nå reiser seg på Roligheten, nord i Herøya Industripark. – Fra å være et opplastnings- og riggområde skjer det endelige noe på Roligheten som skaper ringvirkninger til annet næringsliv, sier Skjalg Aasland og Kristian Solberg i Herøya Industripark AS. 

09. april 2019

– Vi er godt fornøyd med å ha flyttet bedriften vår fra Røraskogen til Herøya Industripark. Her er vi mer synlige, vi kommer tettere på potensielle kunder og samarbeidspartnere, og vi har fått større og bedre lokaler. 

02. april 2019

Så du plakatene som var satt ut ved portene med informasjon om parkeringsavgift på Herøya fra 1.5.?Det var nok en aprilspøk.

01. april 2019

Bildet viser partene i det nye Gemini-senteret.

SINTEF Industri, NTNU og UiO, tre partnere i det nye Geminisenteret HyProS «Hydrokjemisk prosessteknologi i den Sirkulære økonomien», valgte å sparke i gang satsingen fra Herøya Industripark i forrige uke.

29. mars 2019

Skytegruppa klar for nytt stevne

Herøya Industriparks Bedriftsidrettslag, HIP-BIL, har en rekke idrettstilbud for sine medlemmer, som fotball, skyting, bowling, innebandy, Squash og golf, samt aerobic. Og snart er det Yara-stafett!

26. mars 2019

Franz August Lauritz er sveiselærling.

– Vi er opptatt av å utdanne og å få tak i dyktige lærlinger med stor interesse for faget, sier Håkon Wefald, som har ansvaret for lærlingene i Bilfinger. 

21. mars 2019

Bildet viser Bjørn Tore Orvik, leder av selskapet Yara Birkeland AS

Ett år før det selvkjørende utslippsfrie containerskipet Yara Birkeland starter testkjøring mellom Herøya Industripark og containerterminalene i Brevik og Larvik, har Yara etablert selskapet Yara Birkeland AS. 

19. mars 2019

Nils Røkke, bærekraftsdirektør i SINTEF.

Det sa Nils Røkke, bærekraftsdirektør i SINTEF under faglunsj i Herøya Forskningspark.

15. mars 2019

Bildet viser fabrikksjef David Verdu

– Det er utrolig leit å måtte sende ut permitteringsvarsel til 65 ansatte, men det er heldigvis lys i tunnelen. Vi kommer til å trekke tilbake en del av varslene i løpet av nærmeste framtid, forteller fabrikksjef David Verdu i REC Solar på Herøya.

14. mars 2019

Runar Gustavsen og Ingrid Ohna og Irene Siljan Vestby

Runar Gustavsen og Ingrid Ohna styrker kjerneteamet for IGT-klyngen og industrinettverkene i Grenland og Telemark. Nylig etablerte teamet seg i Herøya Industripark, samlokalisert med inkubatormiljøet Proventia. 

12. mars 2019

Styremedlemmer i IGT-klyngen

Forrige uke var IGT-klyngens nye styre og ledelse samlet til første oppstartsmøte i Herøya Industripark.

06. mars 2019

Miljøvennlige logistikksystemer

Connect LNGs Universal Transfer System (UTS), testvinneren fra Herøya Industripark, tikker inn nytt gjennombrudd. Nå sammen med Equinor og Naturgy Energy Group utenfor Langesund. Miljøvennlige logistikksystemer rykker nærmere.

04. mars 2019

Bilde av Sven Tore Løkslid, Hans Hilding Hønsvall, Sverre Gotaas, Hanne Gro Haugland og Lene Rambekk

Jernbanedirektoratet har gitt Bane NOR i oppdrag å utrede kostnadene med å oppgradere den gamle jernbanelinjen til Herøya Industripark og å bygge en jernbaneterminal på området. Rapporten vil være grunnlaget for investeringsbeslutningen.

01. mars 2019

Styringskomiteen

Jernbanedirektoratet har nå ferdigstilt arbeidsgruppens rapport om en mulig jernbaneterminal for gods i Herøya Industripark, og overlevert den til Styringskomiteen. Rapporten gir så positive signaler at Jernbanedirektoratet har besluttet at Bane NOR skal utrede terminalen videre.    

22. februar 2019

Ole Ragnar Helgen og Erik Ulve, Bilfinger

Forskningsrådet har tildelt Bilfinger Industrial Services og ni ulike samarbeidspartnere 16 millioner kroner over fire år til et nytt forskningsprosjekt. Målet med prosjektet er å optimalisere industrielle produksjonsprosesser. 

19. februar 2019

Bildet viser øvingsriggen og kursdeltaker som rappellerer ned.

Yara Porsgrunn og Bilfinger samarbeider om sikkerhet ved arbeid i høyden. Nå har kompetansen og sikkerhetsarbeidet på Herøya fått anerkjennelse av Yara International.

14. februar 2019

Bilde av Birkelandkaia

Yara melder at det vil bli utført anleggsarbeid langs Birklandskaia denne helgen, 8.-10. februar og neste, 15.-17. februar. Arbeidstiden er både lørdag og søndag fra klokken 0700 – 1900. Arbeidet avsluttes søndag 17. februar.

08. februar 2019

Bildet viser Tove Kilen og Rolf Olaf Larsen, Herøya Industripark AS

– Arrangørene har funnet gode felles temaer som engasjerer oss. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Jarann Wold Pettersen, plassjef for Equinor i Herøya Forskningspark.

07. februar 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler