Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev

”Det er tid for å gjenreise stolthet om industri og arbeid, og få investorer til å interessere seg for realverdier igjen”, sa Aslak Sira Myhre på Industrimøteplassen, arrangert av Herøya Industripark torsdag kveld.

Ønsker du å bidra til utvikling av lønnsomme virksomheter i Telemark? I forbindelse med etableringen av industri-inkubatoren Proventia AS søkes det etter en daglig leder.

Selskapet Steuler Solar GmbH har utviklet og patentert en ny generasjon digler, "støpekar", for produksjon av wafere til solcelleindustrien. Digelen vil være et viktig bidrag for å redusere produksjonskostnadene for ren solenergi. Datterselskapet Steuler Solar Technology AS etablerer nå en pilotproduksjon av diglene i Herøya Industripark.

Heroya-industripark.no sin redaksjon ønsker leietakere i parken og alle samarbeidspartnere en riktig god jul!

Regionens nye industri-inkubator som etableres på Herøya tilbyr en gavepakke til industri og næringsliv. – Bedrifter som deltar på eiersiden får mulighet til å utvikle både egen virksomhet i tillegg til å løfte fram andre, sier Jørn Roar Bamle, prosjektmedlem og partner fra Vekst i Grenland.

Statoil samler alle sine aktiviteter i Porsgrunn i nybygg på Herøya, som etter planen skal stå ferdig i 2015. Bygget vil gi plass til ca. 250 ansatte.

Energi til fabrikker og virksomheter på Herøya er det mer enn nok av, og leveransesikkerheten er i toppsjiktet. – På 45 år har strømmen vært borte i bare seks minutter, bekrefter Ingar Moen, leder for Herøya Nett AS.

SIVA, Selskapet for industrivekst har i dag besluttet å støtte drift og etablering av industri-inkubator i Herøya Industripark, og bevilger nær 5 millioner kroner til formålet. Sammen med bidrag fra private og offentlige aktører i Telemark får regionen et slagkraftig verktøy for vekst og utvikling.   

IT Consult AS, med regionkontor på Herøya, og Mental Helse inngår avtale om outsorcing av IT-tjenester gjennom en overgang til nettskybaserte tjenester.

Yara Porsgrunn slapp ved et uhell ut i overkant av 5 tonn tung fyringsolje natt til lørdag 24. november.

Undersøkelseskommisjon er nedsatt for å belyse hendelsen

Pågående anleggsarbeid i forbindelse med fjernvarmeprosjektet er årsak til stenging av Gate C mellom Gate 14 og Gate 21 fra idag.

En kortvarig utfall på Statnetts linje i morges forårsaket bl.a. utfall av Yaras Salpetersyrefabrikk på Herøya. Utfallet ga utslipp av nitroseholdig røyk fra Salpetersyrefabrikkens pipe. 

Planene vil styrke konkurranseposisjonen for Rafnes-anlegget betydelig for fremtiden

Næringsminister Giskes millioner til en inkubator for industri og teknologi utløste stor begeistring i regionen. Nå er det bevilget 5 millioner til SIVA for etablering av en industriinkubator på Herøya. Går alt etter planen er inkubatoren som skal være tilknyttet industrimiljøet på Herøya, operativt over nyttår.

I dag åpnet RHI fabrikken på Herøya. – Fabrikken er viktig i vår strategi for å bli en stabil leverandør av kvalitetsprodukter til våre kunder i hele verden. En milepæl for RHI konsernet, sa RHIs konsernsjef Franz Struzl.

Victor Dias og Stian Endresen er i full gang med oppkjøring av RHI-fabrikken på Herøya. Før det var de med å starte opp REC og SIC. Møt fabrikkproffene på oppstart og drift.

– Gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, sier Lene Rambekk som begynner i ny jobb 1. november.

Herøya Industripark AS og Herøya Nett AS er to nye aksjeselskap som er etablert gjennom en fisjon fra Norsk Hydro Produksjon AS. Selskapene er operative fra i dag, 1. november 2012.

Er Grenlandsindustrien klare for å omsette milliarder av kroner til klimavennlig industriutvikling? Spørsmålet skapte stort engasjement fra bedrifter og politikere som deltok på TEKNAs og ZEROs debattmøte på Herøya denne uka.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler