Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev

Kl. 07.30 i morges fikk redningsarbeidere løs en kvinnelig Yara-ansatt som hadde vært delvis begravd i gjødsel i fire timer.

– Det er viktig å forfølge noe spor som vi må utvikle sammen, sa Kristian Bogen, rektor ved Høgskolen i Telemark, på møteplassen som ble arrangert i Herøya Industripark i dag.

Herøya Arbeiderforening (HAF) demonstrerte i forbindelse med den pågående rettssaken mellom NHO og LO, der partene er uenig om hvor en del av HAFs medlemmer skal være organisert.

Tet er det nye merkenavnet til regnskapsfirmaet Kundeøkonomi AS og sju andre selskap som eies av Kundeøkonomi Gruppen. Tet-familien består dermed av åtte selskap med over 100 ansatte og 1000 kunder i inn- og utland.

Bare ett tråkk fikk farten opp på el-sykkelen og på smilemusklene til Pål Klavenes, leder av sykkelgruppa i Bedriftsidrettslag. Han og Tone Brekke fra Herøya Industripark har testet to toppmodeller fra spesialbutikken SCUSHI  i Porsgrunn.

Herøya Industriparks Kulturfond ønsker mange forslag til kandidater som er verdig Kulturprisen for 2012. Fristen for å sende inn forslag er fredag 24. mai.

Det var stor spenning da 65 elever fra Kalstad skole, Kragerø, Stathelle barneskole, Bamble og Myrene skole i Porsgrunn møttes på Forskningssenteret til finale for Ungt Entreprenørskap, i konkurransen Smart Energi.

– Bedrifter ser nye potensielle kunder når de får på plass et effektivt system for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet, sier Tone Selstad HMS&K i Bilfinger OTAC på Herøya.

– I Grenland har vi stor kapasitet på fagfolk, kompetanse, kaianlegg og haller som kan håndtere full riggoverhaling, så drømmen hadde vært å dra oljeriggen hit, sier Dag Tore Johnsen (bildet) i Bilfinger OTAC på Herøya.

Saudi-Arabias ambassadør til Norge, Khalid Al-Nafisee med følge, besøker Telemark og Herøya Industripark i dag. Målsettingen med besøket er å utvikle kontakter, og vise litt av bredden av virksomheter i regionen som kan by på muligheter i aksen Norge – Saudi-Arabi.

Porsgrunn kommune søker om tillatelse til å utvikle nye næringsarealer ved utfylling av ca. 1 mill m3 steinmasse i Gunneklevfjorden på Herøya.

BIS Production Partner er blitt Bilfinger Industrial Services Norway, og ambisjonen til selskapet er å være en komplett partner for prosessindustrien i Norden.

– Yaras gjødselprodukter i Porsgrunn kan ikke forårsake så store eksplosjoner som den vi har sett i Texas. Det understreker direktør ved Yaras anlegg i Porsgrunn, Per Knudsen (bildet).

I løpet av våren kan Telemark få sitt første trainee-program. Det vil gi virksomheter i regionen tilgang til høyt utdannet arbeidskraft, og gi unge nyutdannete en spennende inngang til arbeidsliv og karriere.

Telemark vil ha en større del av veksten innen olje, offshore og engineering-markedet. Vann fra Telemark har gjennom generasjoner skapt et industrieventyr i fylket knyttet til sagbruk, bergverk, jernverk, Hydro og prosessindustrien. Nå står oljenæringen for tur, med en storoffensiv på Subsea Valley-messa i Oslo.

BIS Production Partner har satt ned en granskningskommisjon etter at en 19 åring pådro seg brannskader under arbeid i BIS' plateverksted i går. Kommisjonen har allerede startet arbeidet med å finne årsaken til ulykken. 

Vi gratulerer Baze Technology med Nyskapingsprisen fra NHO Telemark.

De har funnet framtidsjobben hos Yara i Porsgrunn. Linn Køtterheinrich, strategisk innkjøper, og Hege Støkke Sundsaasen, assisterende skiftleder i ammoniakkfabrikken, er begge opptatt av å jobbe i en framtidsrettet virksomhet med mange muligheter.  

Yara i Porsgrunn trenger 20-30 nye medarbeidere hvert år. – Gode fagoperatører finner vi lokalt, ingeniører lokalt og internasjonalt, forteller Arne Øygard, ansvarlig for rekruttering i Yara for Skandinavia og Storbritannia.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler