Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev
Bilde av kantineledelsen og illustrasjoner på mat

De tre kantinene som Bilfinger Industrial Services IM AS driver i industriparken, Bygg25, Bygg26 og Bygg92 Forskningsparken, vil holde stengt fra i morgen. 

11. mars 2020

Bilde av fra venstre Økonomi & Adm. Sjef. Per Ove Jakobsen og HMS- og kvalitetssjef Øyvind Oskarsen Due i Addcon Nordic. I midten banemester Arian Imshti og traktoren med spredervognen. Økonomisjef i ODD Martin Dahlin og driftssjef Reidar Midtgård .

Fotballklubben Odd sparer store energikostnader ved bruk av avisningsprodukter fra Addcon Nordic. – I Odd er vi opptatt av miljøet, så det er sentralt for oss å redusere energiforbruket. Og selvfølgelig er den økonomiske gevinsten viktig, sier driftssjef i klubben Reidar Midtgaard.

10. mars 2020

Bilde av noen av deltakerne som står tett sammen.

Det var tettpakket i tredje etasje i Bygg25 denne uka, med offentlige næringsutviklere fra Vestfold Telemark fylke og Grenland og utviklere fra industriparken på Herøya.

05. mars 2020

Bilde av teamet som jobber med tilrettelegging fra v: Skjalg Aasland, leder for Utvikling og Byggforvaltning, Thore Larsen, prosjektkoordinator og Arne J. Restad prosjektansvarlig, alle Herøya Industrpark AS og Industrial Project Director Arild Berdalen

– Nå må vi døpe «REC 1&2-byggene» om til NEL-byggene, sier en glad gjeng fra Herøya Industripark AS og NEL som møtes til befaring i industrihallen.

04. mars 2020

Funzionano, Nordic Blue Crude, NyBy og MSG Production er investorenes toppfavoritt gründerselskaper på lista tilknyttet inkubatormiljøet Proventia på Herøya.

03. mars 2020

bilde av ammoniakkfabrikken på Herøya

Vedlikeholdsarbeid vil pågå neste døgn, med oppstart i formiddag.

03. mars 2020

Applied Autonomy skal teste sin EasyMile EZ10 Gen2, selvkjørende buss uten operatør ombord, i Herøya Industripark i 2020. 

25. februar 2020

bilde av to personer i hvit frakk som holder det nye produktet i en plastflaske

Start-up-selskapet Funzionano, med utspring fra SINTEF, har etter kun et drøyt år med piloteringsprosesser i Herøya Forskningspark, funnet oppskriften på et nytt spennende produkt.

18. februar 2020

bilde av ansatt i blått arbeidstøy som skjærer et kakestykke

– Dette er i sum noen av de største vedlikeholdskontraktene som er inngått innen landbasert industri, sier daglig leder for Bilfinger, Paul Rune Aasrum. 

13. februar 2020

Lars Petter Maltby

Over 80 personer fra industriklyngen Industrial Green Tech (IGT) og industrimiljøer fra Sørlandet og Vestlandet deltok på workshop med Prosess21 på Herøya i dag.

06. februar 2020

Skagerak Varme teamet på Herøya

– Her i Porsgrunn er det opplagt at vi må hente overskuddsvarme fra industrien på Herøya.

04. februar 2020

bilde av Ole Jørgen Marvik til venstre og bilde av forsamlingen til høyre

– Karbon inngår i nær sagt alle typer verdikjeder og konsentrerte CO2 kilder er derfor et verdifullt råstoff.

30. januar 2020

Skjalg Aasland ute under rørbro

Oslo Pensjonsforsikring (OPF) har investert over 200 millioner kroner i Herøya Industripark de tre siste årene. 

23. januar 2020

Per Knudsen med kaffekopp

Per Knudsen er Yaras mann som skal lede arbeidet med å nå Yaras ambisiøse mål om å legge om klimafotavtrykket i framstilling av mineralgjødsel og matproduksjon.

14. januar 2020

Elever på besøk hos Bilfinger

«Industrien får ikke tak i nok fagfolk», skrev lokalpressen i august, og fulgte opp med en artikkel om at Bilfinger skulle ansette 60 nye medarbeidere, men slet med å finne folk innen flere fagområder.

09. januar 2020

Bjarne Nensether

Laboratoriet SINTEF Molab i Herøya Forskningspark, Porsgrunn og Kystlab AS fusjonerer og ble fra årsskiftet en del av Norges største norskeide laboratorieselskap SINTEF Norlab, skriver selskapet i en pressemelding før jul.

07. januar 2020

Sammensetning av flere bilder

Ved inngangen til det nye året har vi lyst til å gi deg et tilbakeblikk på nyheter og aktueltsaker fra HIPs nettside, som skapte mest interesse i 2019. Vi har samlet de 10 mest leste sakene gjennom året som gir et godt bilde på noen av mange spennende aktiviteter som skjer i industriparken. Godt nytt år!

02. januar 2020

Rolf Olaf Larsen, Herøya Industripark AS og Hans Aksel Haugen, Sintef

Julestemning med kaker, godt humør og resirkulering av sjeldne råmaterialer og metaller rundet av årets populære faglunsj-serie i Herøya Forskningspark i desember.  

17. desember 2019

Sammensatt bilde av besøk fra Vestfold Telemarksbenken på Stortinget og Sverre Gotaas til venstre

Sverre Gotaas, direktør i Herøya Industripark AS, kom med denne oppfordringen til nyvalgte politikere og ny ledelse for den nye sammenslåtte Vestfold Telemark fylkeskommune og Grenlandskommuner i dialogmøte forrige uke.

10. desember 2019

Bodil Eik-Nes fra REC Solar på Herøya og  Roshan Sharma, foreleser fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Det sier Bodil Eik-Nes fra REC Solar. Hun har, sammen med flere ingeniører fra bedrifter på Herøya og i Grenland, gjennomført det første etter- og videreutdanningskurset arrangert i samarbeid mellom Herøya Industripark AS og Universitetet i Sør-Øst Norge (USN), i Herøya Forskningspark i høst.

05. desember 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler