Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev

Industridagene 2019 – Utforsk industrielle muligheter med de beste

07. mai 2019

Årets Industridager 2019 er utvidet til et to-dagers industri-, teknologi- og ledelsesevent, som går av stabelen 21.-22. mai i Porsgrunn.

HMS-dag i Herøya Industripark

02. mai 2019

HMS-dagen startet med at alle som kom på jobb ble møtt av velkomstkomiteer ved alle portene i parken. Det ble delt ut frokostpakke og informasjon om dagen. Klokka 10.00 var det en fabrikkalarmøvelse, og ved lunsjtider samlet folk seg til fellesaktiviteter utenfor hovedkantina.

Omfattende «makeover» av administrasjonsbygget i industriparken

02. mai 2019

En framtidsrettet og dynamisk arena for teknologibedrifter i regionen vår. Det er visjonen for det «nye» administrasjonsbygget i Herøya Industripark, som nå skal gjennomgå en omfattende rehabilitering; en makeover.

Millioner til forskning på sirkulærøkonomi i prosessindustri - Yara og NOAH er med

29. april 2019

Forskningsrådet ga topp «rating» og 20 millioner til kompetanseprosjektet PRICE (“Process industries in the circular economy – Prosessindustri i den sirkulære økonomien") som samler forskningsinstitusjonene NTNU, UiO og SINTEF Industri og seks industriaktører.

Bli med på Den store nabofesten, og feire 90 års produksjon på Herøya!

25. april 2019

1. juni i år er det 90 år siden første kalksalpeter kom ut av fabrikken på Herøya. Dette skal feires sammen med befolkningen i Grenland på «Den store nabofesten», tirsdag 4. juni fra kl. 16. Bli med du også! 

Hilde (56) i Herøya Nett tok likegodt fagbrev nummer to

16. april 2019

Det er ikke bare ungdom som tar fagbrev. Det er Hilde Schwaiger Sølversen i nettselskapet Herøya Nett et godt eksempel på. Som 56-åring har hun likegodt tatt fagbrev nummer to!

Støper for fullt for å bli klare til påskestoppen ved Hydros valseverk i Holmestrand

12. april 2019

I Bygg 120 i Herøya Industripark støper prosjektleder Robert Larsen og montasjeleder Herleik Rognlien i Bilfinger Ildfast bunnelementer til en av omsmelteovnene i Hydros valseverk i Holmestrand. De skal være klare til påskestoppen ved verket.

Glede over at Caverions nybygg reiser seg på Roligheten i industriparken

09. april 2019

De gleder seg over at nybygget til Caverion nå reiser seg på Roligheten, nord i Herøya Industripark. – Fra å være et opplastnings- og riggområde skjer det endelige noe på Roligheten som skaper ringvirkninger til annet næringsliv, sier Skjalg Aasland og Kristian Solberg i Herøya Industripark AS. 

Polar Grenland – godt fornøyd med å være etablert i Herøya Industripark

02. april 2019

– Vi er godt fornøyd med å ha flyttet bedriften vår fra Røraskogen til Herøya Industripark. Her er vi mer synlige, vi kommer tettere på potensielle kunder og samarbeidspartnere, og vi har fått større og bedre lokaler. 

Parkeringsgebyr på Herøya Industripark? Aprilsnarr!

01. april 2019

Så du plakatene som var satt ut ved portene med informasjon om parkeringsavgift på Herøya fra 1.5.?Det var nok en aprilspøk.

Nytt Geminisenter gir større slagkraft i å utvikle hydrokjemisk prosessteknologi

29. mars 2019

SINTEF Industri, NTNU og UiO, tre partnere i det nye Geminisenteret HyProS «Hydrokjemisk prosessteknologi i den Sirkulære økonomien», valgte å sparke i gang satsingen fra Herøya Industripark i forrige uke.

Velg bedriftsidretten for trening, moro og nettverksbygging

26. mars 2019

Herøya Industriparks Bedriftsidrettslag, HIP-BIL, har en rekke idrettstilbud for sine medlemmer, som fotball, skyting, bowling, innebandy, Squash og golf, samt aerobic. Og snart er det Yara-stafett!

Møt fire dyktige lærlinger hos Bilfinger. – Vi "produserer" fagarbeidere

21. mars 2019

– Vi er opptatt av å utdanne og å få tak i dyktige lærlinger med stor interesse for faget, sier Håkon Wefald, som har ansvaret for lærlingene i Bilfinger. 

Yara Birkeland AS skal selge nullutslipp logistikkløsninger verden over

19. mars 2019

Ett år før det selvkjørende utslippsfrie containerskipet Yara Birkeland starter testkjøring mellom Herøya Industripark og containerterminalene i Brevik og Larvik, har Yara etablert selskapet Yara Birkeland AS. 

– Det er nettopp slike miljøer i Herøya og Grenland vi trenger for å utvikle utslippsfri industri

15. mars 2019

Det sa Nils Røkke, bærekraftsdirektør i SINTEF under faglunsj i Herøya Forskningspark.

65 permitteres, men REC Solar trekker tilbake noen av varslene om kort tid

14. mars 2019

– Det er utrolig leit å måtte sende ut permitteringsvarsel til 65 ansatte, men det er heldigvis lys i tunnelen. Vi kommer til å trekke tilbake en del av varslene i løpet av nærmeste framtid, forteller fabrikksjef David Verdu i REC Solar på Herøya.

Industrial Green Tech forsterker teamet og etablerer seg i Herøya Industripark

12. mars 2019

Runar Gustavsen og Ingrid Ohna styrker kjerneteamet for IGT-klyngen og industrinettverkene i Grenland og Telemark. Nylig etablerte teamet seg i Herøya Industripark, samlokalisert med inkubatormiljøet Proventia. 

Industrial Green Tech - disse skal styre klyngen

06. mars 2019

Forrige uke var IGT-klyngens nye styre og ledelse samlet til første oppstartsmøte i Herøya Industripark.

Nytt gjennombrudd for Connect LNG, testvinner fra Herøya

04. mars 2019

Connect LNGs Universal Transfer System (UTS), testvinneren fra Herøya Industripark, tikker inn nytt gjennombrudd. Nå sammen med Equinor og Naturgy Energy Group utenfor Langesund. Miljøvennlige logistikksystemer rykker nærmere.

Bane NOR kostnadsberegner godsterminalen på Herøya

01. mars 2019

Jernbanedirektoratet har gitt Bane NOR i oppdrag å utrede kostnadene med å oppgradere den gamle jernbanelinjen til Herøya Industripark og å bygge en jernbaneterminal på området. Rapporten vil være grunnlaget for investeringsbeslutningen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler