Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev

Ny arealoversikt: Her kan neste bedriftsetablering komme i Grenland

02. januar 2018

Arealguide Grenland på nett viser vei med ny arealoversikt for næringsliv. – Spør oss, vi finner næringsarealet som passer i Herøya Industripark og i hele nedre Telemark, sier forretningsutvikler Gard Madsen i Herøya Industripark og næringsutvikler Øyvind Solbakken i Vekst i Grenland.

De forteller Herøya-historiene som forandret industrien for alltid

22. desember 2017

En bok full av drama, samarbeid og motsetninger ble lansert på Herøya i går. Enkeltpersoner som var i Herøya-miljøet fra perioden 1949 og fram til i dag  deler personlige og ærlige historier om kamper, turbulens, dans og stolkasting. Hendelser som skapte historiske skiller for industriutvikling på Herøya og i Norge. 

Inkubatoren Proventia på Herøya får tildelt presåkornkapital

21. desember 2017

17 miljøer over hele landet får forvalte 50 millioner kroner i presåkornkapital for 2017. Et av miljøene er industri-inkubatoren Proventia som holder til i Herøya Industripark. 

Oppstart av Yaras Ammoniakkfabrikk etter vedlikehold

18. desember 2017

I forbindelse med oppstart av Yaras  Ammoniakkfabrikk etter en reparasjon vil det bli synlig fakling. 

12 nye bussruter til og fra Herøya Industripark fra nyttår

14. desember 2017

−Jeg gleder meg å ta bussen til jobb i Herøya Industripark, sier Rolf Olaf Larsen som bor ytterst ved kysten i Langesund. 

Sikker industriproduksjon trenger etiske hackere

12. desember 2017

Industrien trenger etiske hackere. Det sier etisk hacker Ludwig Sandell i Dignatio. Han har plassert seg selv i midten av industri-Grenland og Herøya Industripark. 

Unikt samarbeid mellom industri og høgskole om industriell master

10. desember 2017

De store industribedriftene i Grenland og Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) planlegger å etablere et industrimasterprogram sammen, skreddersydd for industrien. 

Generelt røykeforbud innføres i hele Herøya Industripark

07. desember 2017

Herøya Industripark blir tilnærmet røykfri. Det innføres nå generelt røykeforbud på innsiden av fabrikkgjerdet, utenom oppmerkede områder.

Digitalisering av prosessindustri er i gang, kick-off på Herøya

03. desember 2017

Sintef og Herøya Industripark AS samlet en 50-talls industriledere og utviklere til kick-off på Herøya. – Dette er starten på en plattform for digitalisering av prosessindustri i Norge, sa Duncan Akporiay i Sintef.

NOAH etablerer utviklingsavdeling i Herøya Forskningspark

28. november 2017

NOAH har besluttet å starte opp en avdeling i Herøya Forskningspark for å ytterligere ekspandere forskningen ved å arbeide tett på kompetansemiljøene i Grenland, og dermed øke muligheten for gode gjenvinningsprosjekter. 

Gode resultater og høy stemning etter at ansatte kjøpte selskapet

24. november 2017

Ranold AS på Herøya øker omsetning og ansetter nå flere etter at de ansatte kjøpte alle aksjene i selskapet Acona tidligere i år.

Milepæl i industriparken – første bygg koblet til fjernvarmenettet

16. november 2017

I forrige uke ble det første bygget i industriparken, Bygg 127 i Forskningsparken, koblet til det nye fjernvarmenettet. Overskuddsvarme fra Yaras kalksalpeterfabrikk skal gi miljøvennlig energi til 14 bygg som tilhører Herøya Industripark AS og Bilfinger. 

Testanlegg for gjenvinning av flygeaske bygges på Herøya

14. november 2017

Norsep vil bygge Norges første miljø- og gjenvinningsanlegg for flygeaske. Nå bygger de testanlegg på Herøya, og starter uttesting av ny prosessteknologi i løpet av neste år. 

Samarbeidet mellom NORVA24 og Stena Recycling startet på Herøya

06. november 2017

To selskaper i renovasjon og resirkuleringsbransjen fant hverandre i Herøya Industripark. − Nå har det resultert i et landsomfattende samarbeid, også i Danmark, forteller Asle Ognedal i Norva24 Grenland og Morten Vinnstad i Stena Recycling. 

Kunne ikke skrive navnet sitt – nå har Khalid tatt fagbrev

01. november 2017

Khalid Karimi kom til Norge for åtte år siden. Da kunne han ikke ett ord norsk, han kunne ikke engang skrive navnet sitt. I august tok han fagbrev i betongfaget og fikk fast jobb i Bilfinger Industrial Services Norway AS. 

Powered by Grenland skyter fart − skal gi nye grønne arbeidsplasser

21. oktober 2017

− Timingen er god, mener prosjektleder Birgitte Gulla Løken som leder Grenlands felles markedsføringsoffensiv for industri og næringsliv. − Nasjonale politikere har fått øynene opp for at vi må ha flere ben å stå på, og Grenland kan tilby de nye grønne industriarbeidsplassene Norge trenger. 

Strømstans i området rundt Forskningsparken grunnet vedlikeholdsarbeid

19. oktober 2017

Nødvendig vedlikehold i Forskningsparken, Bygg 92, er årsaken til at strømmen vil bli frakoplet førstkommende helg fra fredag kl. 1700 i deler av industriparkens område nord. 

Yara er ABBs viktigste industrikunde – store leveranser til Bamboo

17. oktober 2017

– 15 prosent av vår produksjon går til Yara, og vi har hatt store leveranser til Bamboo-prosjektet. Det gjør Yara til vår viktigste industrikunde, sier Eivind Austgulen, som er global kundeansvarlig for Yara i hele ABB.

– Bamboo er Bilfingers største enkeltstående prosjekt

13. oktober 2017

– Yaras Bambooprosjekt har vært den største enkeltleveransen vi har hatt i Grenland, sier leder for Bilfinger Norge Øst, Knut Segrov.

Full klaff under test; Connect LNG-teknologi klar for markedet

10. oktober 2017

Den aller første nøkkelferdige plug and play Connect LNG-løsningen fungerer, og er nå blitt utprøvd teknologi, klar for markedet. – Tester og demonstrasjon gikk over all forventning, og er et gjennombrudd for oss, sier en storfornøyd gründer og daglig leder i teknologiselskapet Connect LNG, Morten Christophersen .

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler